gittigidiyor

İOS En İyi Video Oynatma Uygulamaları

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Android telefon ve tabletlerde video izleyebileceğiniz çok sayıda başarılı video oynatma uygulaması bulunuyor. İşte Android cihazlar için en iyi 5 video oynatma uygulaması.


00-android-video-player-1448048849.jpg
Android telefonlarda genel olarak dahili video oynatıcı uygulamaları tümvideo formatlarını oynatamıyor. Ancak Android telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz onlarca video oynatma uygulaması bulunuyor.
En iyi video oynatıcı uygulamaları

Peki, Android için en iyi video oynatma uygulamaları hangileri? Sizler içinen iyi video oynatma uygulamalarını araştırdık. İşte Android telefon ve tabletler için en iyi video oynatıcı uygulamaları.


01.png

MX Player

Android için en popüler video oynatma uygulamalarından biri olan ve hem kullanım, hem de gelişmiş video formatı ile dikkat çeken MX Player,reklamlar ile ücretsiz kullanılabiliyor.
:: MX Player uygulamasını indir.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
02.png

VLC Media Player

Daha önce masaüstünde çok dikkat çeken, sonrasında mobile gelen VLC Media Player, Android telefonlarda, en iyi video oynatma uygulamalarıarasında dikkat çekiyor. Kullanımı kolay olan VLC Media Player ile istediğiniz video formatını sorunsuz oynatabilirsiniz.
:: VLC Media Player uygulamasını indir.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
03.png

A8 Video Player

Basit ve eski gibi bir video oynatma uygulaması olarak karşımıza çıkan A8 Video Player, deneyenler tarafından büyük oranda olumlu yorumlanmış. Yine çok sayıda video formatını destekleyen A8 Video Player, kullanımıkolay arayüzüyle de beğeni kazanıyor.
:: A8 Video Player uygulamasını indir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst