gittigidiyor

İOS En iyi Zombi Vurma Oyunlarından Birisi Zombie Frontier 3 Apk indir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1451124060_zombie-frontier-3.jpg

Zombie Frontier 3 Apk indir
Klasik zombi oyunlarından sıkıldınız mı? Zombilere karşı savaşmayı seviyorsanız, mobil platformun yeni soluğu olan Zombie Frontier 3 oyununu kesinlikle denemenizi şiddetle tavsiye diyorum. Amacınız savaşmak ve zombilere karşı bir üstünlük kurmaktır. O halde bu serüvene adım atmanın tam da zamanı! Bir tık kadar yakın.

Uygulamamız kesinlikle bir savaş üzerine kurulmuştur. Savaşacağınız kişiler zombilerdir. Parçalanmayı ve etkisiz hale getirilmeyi bekleyen onca zombiler varken, onlara dur demenin ve yok etmenin sırası sizde. Oyuna sahip olmak oldukça kolaydır.

Sitemiz Zombie Frontier 3 apk indir yöntemi ile oyuna kolayca sahip olabilirsiniz. Oyunun grafikleri 3 boyutludur ve ses kalite oldukça iyidir. Sizi oyunda sürükleyecektir ve oynarken zevk almanızı sağlayacaktır. Oyun içerisinde kullanılabilir güç silahlar mevcuttur ve zombileri yok etmenizi sağlar. Zorlu bir serüven sonra canavarları ortadan kaldıran kişi siz olacaksınız.

Sitemiz üzerinden Zombie Frontier 3 apk oyun indir yöntemi ile kolayca sahip olmanın yanı sıra oyun tamamen ücretsiz bir şekilde indirilebilmektedir. Özellikle zombi avlamak ve yok etmek isteyen kişiler için özellikle tasarlanmış, sürükleyici ve zevkli bir oyundur.

Serüven her bölümde sizi heyecanlandıracak ve savaşı kazanma arzunu da kuvvetlendirecektir. Özellikle sunduğu 3D grafikler ile oyunda gerçekçiliği ön plana çıkartarak, sizleri oyunda sürükleme ve zevk almanızı sağlamıştır. Oyunda kullanacağınız her silah, sizlere sınırsız bir şekilde zombi parçalamanın zevkini tattıracaktır.




eset_antivirus.png

[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 48,37 Mb
Zombie-Frontier-3.apk
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst