gittigidiyor

İOS Fenerbahçe SK uygulaması iOS ve Android için yayınlandı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Fenerbahçe SK uygulaması mobil platformlar için mağazalardaki yerini aldı.

Fenerbah%C3%A7e-logo.jpg

Türkiye’nin en büyük spor kulüplerinden biri olan Fenerbahçe SK’nın resmi uygulaması, iOS ve Android platformları için mağazalardaki yerini aldı.
fenerbahce-uygulamasi.jpg

Büyük bir taraftar kitlesine sahip ve Türkiye’nin en büyük spor kulüplerinden biri olan Fenerbahçe’nin resmi uygulaması çıktı. Sarı lacivert renge gönül verenleri oldukça memnun edecek olan Fenerbahçe Spor Kulübü uygulaması mobil kullanıcıları için sunuldu. Fenerbahçe SK uygulaması ile takımınız ile ilgili tüm haberlere ulaşabileceksiniz. Türk Telekom Grubu işbirliği ile geliştirilen uygulamada takım haberleri, istatistikleri, puan durumu, canlı anlatım, özel içerikler, sosyal medyada paylaşılan tüm içeriklere ulaşılabilecek. Oldukça kullanışlı olan Fenerbahçe SK uygulamasının arayüzü de tabi ki takımın renkleri ile oluşturulmuş.
Fenerbahçe’ye gönül verenlerin oldukça hoşuna gidecek olan Fenerbahçe SK uygulamasında; takım ile ilgili son dakika haberleri, istatistikler, puan durumu, canlı anlatım, uygulama üzerinden mesajlaşma ve iletişim kurabilme, başka bir yerde bulamayacağınız uygulamaya özel bilgi-fotoğraf ve video görüntüleri, takım için hazırlanmış eğlenceli özel oyunlar, anlık bildirimler ile anketlere katılıp hediye kazanma şansı, sosyal medya üzerinden paylaşılan tüm haberlere kolayca ulaşabilme imkanı sağlayabilecek siniz.
Fenerbahçe’ye gönül verip Fenerbahçe SK uygulamasını kullanmak isteyen iOS kullanıcılarıburadan, Android kullanıcıları buradan indirebilir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst