gittigidiyor

İOS Galaxy S7 Teması Apk indir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1454279670_samsung-galaxy-s7-icin-tema.jpg

Samsung Galaxy S7 için tema
Galaxy S7 daha çıkmadan temaları yavaş yavaş piyasaya düşmeye başladı. CM Launcher kullanıcılarına özel olarak hazırladığı bu S7 temasını sizler için paylaşıyorum. Bu S7 temasını kullanabilmek için ilk olarak CM Launcher uygulamasını yüklemelisiniz CM Launcher i yükledikten sonra bu temayı kuracağız. Galaxy S7 temasında birbirinden güzel ikon paketleri ve mükemmel duvar kağıtları bulunmaktadır. Cm Launcher uygulamasını yükledikten sonra birbirinden güzel temalar yükleyebilirsiniz. CM Launcher ile telefonunuzu istediğiniz gibi tasarlayıp değişik tarzlar yaratabilirsiniz. Galaxy S7 teması ücretsiz olup cm Launcher in ek uygulamasıdır.

CM Launcher temasını yüklemek için tıklayınız.




eset_antivirus.png

[h=1]DOSYALAR[/h]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1454451407_galaxy-s7-yaris-oyunlari.jpg

Galaxy S7 de en çok oynanan yarış oyunları
Yarış oyunları genellikle yaş sınırı gözetmeksizin herkes tarafından ilgiyle oynanan uygulamalardır. Geçmişten bu yana ilgiyle takip edilen yarış oyunları kendini sürekli güncellemiştir. Bu da uygulamanın yeni versiyonları ile bunlara uygun gelişmiş düzeyde telefon kullanımlarına sebebiyet vermiştir.

Bu yönüyle ele alacak olursak Galaxy S7 yarış oyunları açısından, yüksek grafik özellikleri ve gelişmiş tasarımı ile dikkat çekmektedir. Son derece rağbet gören bu telefon, kullanıcıları yorumları açısından da memnuniyeti sağlamaktadır. Özellikle boş vakitlerinde eğlenceli zaman geçirmek isteyen kullanıcıların tercih edebileceği birbirinden keyifli ve farklı yarış oyunlarına ulaşma imkanları sağlamaktadır.

Galaxy S7 yarış oyunları sayısı oldukça fazladır. Herkesin ilgi alanına göre seçip oynayabileceği oyunlar mevcuttur. Kullanıcılar için bu konuda dikkat edecekleri kavram ulaşmak istediğimiz oyunları kolay ve güvenilir yollardan indirip kullanmaktır. Galaxy S7 yarış oyunlarının bir kaç tanesi; Trial Xtreme 3, Speed Racing, Redline Rush, Real Racing, Raging Thunder 2, Racing Moto, Race İllegal: High Speed 3D gibi uygulamalardır.

Hepimizin gündelik işlerimizde boşlukları olmaktadır. Fakat bu boşlukları eğlenceli hale dönüştürmekte bizim elimizdedir. Samsung Galaxy S7 kullanıcıları açısından bu zamanları keyfe dönüştürmekte son derece kolaydır. Çünkü bu kullanıcılar birbirinden çeşitli yarışı oyunlarından, dilediğini yükleyip oynama şansına sahiptir.

Galaxy S7 Aksiyon Oyunları (Ücretsiz)


Galaxy S7 Traffic Rider Apk indir

Galaxy S7 Traffic Racer Apk indir

Galaxy S7 Hill Climb Racing Apk indir

Galaxy S7 Dr. Driving Apk indir

Galaxy S7 Asphalt 8: Airborne Apk indir

Galaxy S7 Asphalt Nitro Apk indir

Galaxy S7 Extreme Car Driving Simulator Apk indir

Galaxy S7 Racing Fever Apk indir

Galaxy S7 Real Racing 3 Apk indir

Galaxy S7 Rally Racer Dirt Apk indir

Galaxy S7 Need for Speed™ No Limits Apk indir



Galaxy S7 Yarış Oyunları (Ücretli)


Galaxy S7 Need for Speed™ Most Wanted Apk indir

Galaxy S7 Table Top Racing Premium Apk indir

Galaxy S7 Earn to Die Apk indir

Galaxy S7 Real Drift Car Racing Apk indir

Galaxy S7 Russian SUV Apk indir

Galaxy S7 Сubic Race Apk indir

Galaxy S7 Soviet Rally Apk indir

Galaxy S7 Asphalt 7: Heat Apk indir

Galaxy S7 Riptide GP Apk indir

Galaxy S7 Colin McRae Rally Apk indir

Galaxy S7 Unpossible Apk indir

Galaxy S7 Motorsport Manager Handheld Apk indir

Galaxy S7 Reckless Racing 3 Apk indir
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Galaxy S7'ye Radyo Özelliği Geldi[/h][h=2]İnternet kullanımının artmasıyla telefonlarda bulunan radyolara ilgi azalsa da kullanıcılar hala bu radyo kullanımını tercih edebiliyor.[/h]
galaxy-s7-ye-radyo-ozelligi-geldi.jpg
Samsung, Galaxy S7 için yayınladığı son güncellemesinde kullanıcılar için sürpriz bir özelliği kullanıma sundu. İnternet paketi olmayan ya da internet bağlantısı mümkün olmayan yerlerde müzik dinlemek isteyen kullanıcılar artık Samsung Galaxy S7 için sunulan radyo özelliği ile radyo dinleme imkânına sahip olacak. FM Radyo özelliğini güncelleme ile kullanıcılarına sunan Samsung bu konuda farklı bir karara imza atarken herhangi bir bağlantı gerekmeden radyo dinlemek artık mümkün olacak.
Konu ile ilgili yapılan açıklamalarda net bilgiler verilmezken özellikle güncellemenin hangi ülkelerde alınabileceği şu an için bilinmiyor. Türkiye'deki radyo sektöründe alınan vergiler nedeniyle Galaxy S7 kullanıcılarının radyo güncellemesini alamaması büyük bir ihtimal olarak görülüyor. Türkiye'deki mevcut sistemde her cihazdan yüzde 6 kadar bandrol payının ödenmesi gerekiyorken pek çok üretici Türkiye'ye yönelik yaptığı üretimlerde radyo özelliğini kapalı bir şekilde kullanıma sunuyor. Bu nedenle de Samsung tarafından yapılan son güncellemenin Türkiye'de kullanılması düşük bir ihtimal olarak görülüyor.
Samsung Galaxy S7 için kullanıma sunulan son güncellemede sadece radyo özelliği bulunmazken radyo özelliğinin yanı sıra kullanıcılara performans açısından pek çok iyileştirmenin yapıldığı ve sunulduğu belirtildi.

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst