gittigidiyor

İOS Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge Duvar Kağıtları HD Kalitesinde indir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge Duvar Kağıtları
Samsung dokunmatik akılı telefonları gününüzde en çok kullanılan telefonlar arasında bulunmaktadır. Samsun akılı telefonlarını Samsung Galaxy adı altında çıkarmaktadır. Samsung Galaxy telefonlarının piyasadaki en iyi telefonlarına bakıldığı zaman Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge, Galaxy S5, Samsung Alpha ve Samsung Galaxy Note 4 telefonları ilk sıralarda yer almaktadır.

Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge telefonlar geniş ekran özeliği ve hızlı işlemci sistemi ile oldukça çok kullanılmaktadır. Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge göze çarpan en önemli özeliklerinden biri de kullanıcılarına sunduğu kaliteli kamera özelliğidir bu kamera istenilen tüm fotoğraflar ve videolar oldukça iyi bir kalite de çekilmektedir.

Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge telefonunun duvar kağıtlarına bakıldığı zaman telefonun içinde kendine ait olan duvar kağıtları bulunmaktadır. Bu duvar kağıtlarının yanında kişi kendi çekmiş olduğu ve indirmiş olduğu fotoğrafları da duvar kağıdı yapma özelliği bulunmaktadır. Bir diğer Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge duvar kağıtlarının Samsung sunmuş olduğu Samsung marketten veya Android marketten de indirmek mümkündür.

Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge 'lerde duvar kağıdı değiştirme işlemi hemen hemen tüm diğer Samsung marka telefondakiler ile aynıdır. Öncelikle telefondan ayarlar bölümüne girilir ardından ekran ayarlarına gelinir ve bu buradan duvar kağıtları seçeneğinden istenilen duvar kağıdı seçilir ve yapılır.

Resimlere sağ tıklayıp farklı kaydet ile telefonunuza indirebilirsiniz. Yada konunun altındaki DOSYALAR bölümünden hepsini tek seferde indirebilirsiniz.
















eset_antivirus.png

[h=1]DOSYALAR[/h]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Galaxy S7'ye Radyo Özelliği Geldi[/h][h=2]İnternet kullanımının artmasıyla telefonlarda bulunan radyolara ilgi azalsa da kullanıcılar hala bu radyo kullanımını tercih edebiliyor.[/h]
galaxy-s7-ye-radyo-ozelligi-geldi.jpg
Samsung, Galaxy S7 için yayınladığı son güncellemesinde kullanıcılar için sürpriz bir özelliği kullanıma sundu. İnternet paketi olmayan ya da internet bağlantısı mümkün olmayan yerlerde müzik dinlemek isteyen kullanıcılar artık Samsung Galaxy S7 için sunulan radyo özelliği ile radyo dinleme imkânına sahip olacak. FM Radyo özelliğini güncelleme ile kullanıcılarına sunan Samsung bu konuda farklı bir karara imza atarken herhangi bir bağlantı gerekmeden radyo dinlemek artık mümkün olacak.
Konu ile ilgili yapılan açıklamalarda net bilgiler verilmezken özellikle güncellemenin hangi ülkelerde alınabileceği şu an için bilinmiyor. Türkiye'deki radyo sektöründe alınan vergiler nedeniyle Galaxy S7 kullanıcılarının radyo güncellemesini alamaması büyük bir ihtimal olarak görülüyor. Türkiye'deki mevcut sistemde her cihazdan yüzde 6 kadar bandrol payının ödenmesi gerekiyorken pek çok üretici Türkiye'ye yönelik yaptığı üretimlerde radyo özelliğini kapalı bir şekilde kullanıma sunuyor. Bu nedenle de Samsung tarafından yapılan son güncellemenin Türkiye'de kullanılması düşük bir ihtimal olarak görülüyor.
Samsung Galaxy S7 için kullanıma sunulan son güncellemede sadece radyo özelliği bulunmazken radyo özelliğinin yanı sıra kullanıcılara performans açısından pek çok iyileştirmenin yapıldığı ve sunulduğu belirtildi.

 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
samsung-dan-saheser-karsinizda-batman-temali-galaxy-s7-edge-705x290.png
Yılın en sağlam telefonlarından biri olan Galaxy S7 Edge'e Batman dokunuşu eklenirse nasıl olur? Samsung'dan mükemmel bir Galaxy S7 Edge cihazı geldi.
Geçtiğimiz yıl Samsung, amiral gemisi telefonu Galaxy S6 Edge için Marvel ile bir anlaşma yapmış ve karşımıza mükemmel tasarımı ile 'Galaxy S6 Edge Iron Man Edition'ı çıkarmıştı .

Bu yıl ise Samsung'un amiral gemisi cihazı için süper kahraman tercihi DC Comics cephesinden oldu. Dün sizlere bu haberimizde de bildirdiğimiz gibi Batman temalı Galaxy S7 Edge, Samsung Mobile'ın resmi Twitterhesabında bir görsel ile ortaya çıkmıştı

Şimdi ise en az Iron Man Edition'da olduğu kadar efsane tasarıma sahip Galaxy S7 Edge Batman Edition cihazının kutu açılış videosu, yine Samsung Mobile tarafından paylaşıldı.
Geçtiğimiz sene Samsung, Iron Man temalı modelinde kablosuz şarj platformunu Iron Man'in sembolü olan Arc Reaktörü şeklinde yapmıştı. Aslında bu versiyonda da 'Batsignal' tarzında bir kablosuz şarj platformu bekledik -ki bence efsane olurdu- fakat Samsung, bu sefer tercihini Gear VR'dan yana kullanmış.

Batman temalı Galaxy S7 Edge'in fiyat bilgisi ve hangi ülkelerde satışa sunulacağı henüz belli değil. Telefon Haziran ayının ortalarında satışa sunulacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst