gittigidiyor

İOS Gmail iOS İçin Yenilendi

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Gmail iOS İçin Yenilendi[/h][h=2]iOS işletim sistemleri için Gmail uygulamasının yeni bir versiyonu daha yayınlandı. İşte Google tarafından yapılan son değişiklikler.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
gmail-ios-icin-yenilendi.jpg
Dünya genelinde en çok tercih edilen mail uygulamalarından bir tanesi Gmail olurken Google tarafından sunulan bu hizmetler iOS işletim sistemi için de özel bir uygulama ile piyasada yer alıyor. iOS işletim sistemini kullanan kişilerin telefonlarında tarayıcı dışında uygulama üzerinden de kolay bir şekilde mail kontrolü yapmasını uygulama ile sağlanırken iOS işletim sistemine yönelik sunulan uygulamanın güncellendiği belirtildi.
Gmail iOS Güncellendi
Konuyla ilgili Google tarafından resmi açıklamalar yapılırken açıklamalarda Gmail uygulamasının Çok kapsamlı bir şekilde değiştirildiği ve özellikle performans açısından iyileştirmelerin yapıldığı belirtildi. Yaşanan bu değişiklik sonrasında kullanıcıların uygulamayı güncelleme ile almasının yeterli olacağı belirtilirken iOS'ta Gmail artık çok daha hızlı ve kolay kullanıma sahip olacak.
Güncelleme Sunuldu
Google tarafından sunulan servisler dünya genelinde milyonlarca kullanıcı tarafından tercih edilirken Gmail uygulaması bu uygulamalar Arasında ilk sıralarda yer alıyor. Kullanıcıların mail göndermesini ve almasını sağlayan Gmail uygulaması mail kontrolünü daha kolay bir hale getirirken hem Android hem de iOS işletim sistemlerine yönelik geliştirilen özel uygulamalar sayesinde kullanıcılar cep telefonlarındaki mail ihtiyacını kolay bir şekilde giderebiliyor. Yapılan yeniliklerde iOS işletim sistemi için Gmail uygulaması baştan aşağı yenilenirken özelliklle performans anlamında yaşanan tüm sorunların giderildiği belirtildi. Üstelik yenilenen uygulanmaya küçük bir özellik daha eklenirken gönderilecek mail için son olarak kısa bir kontrol de sağlanabilecek. Böylece kullanıcılar özet olarak geçilen mail bilgilerini kontrol ederek mailde herhangi bir hata olup olmadığına bakabilecek. Uzun zamandan beri masaüstü versiyonlarda da kullanılan bu özellik iOS işletim sisteminde artık kullanılabilecek.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst