gittigidiyor

İOS Google Android'i mi Seçti?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Google son etkinliğinde tanıttığı Pixel C tabletinde Android işletim sistemine yer verdi. Peki, Pixel cihazda neden Chrome OS yerine Android seçildi? İşte son iddialar.


00-android-pixel-c-1443688511.jpg
Google, hatırlayacağını üzere geçtiğimiz gün yeni Nexusmodellerini tanıttığı bir etkinlik gerçekleştirmiş, bu etkinlikte çok konuşulmasa da Pixel C adında bir Android tableti de tanıtmıştı. Pixel isminin ilk kez birAndroidişletim sistemli cihazda kullanılması ise hemen Chrome OS ve Android için önemli iddiaların gelmesine neden oldu.
İlk kez Pixel isimli bir üründe Android kullanıldı!

İlk kez Pixel isimli bir ürününde Android'e yer veren Google, Chrome OS'i arka planda bırakmış gibi görünüyor. İddialara göre ilerleyen dönemdeAndroid çalışmalarını daha çok güçlendirecek Google, Chrome OSçalışmalarını yavaşlatacak ve gelecek Pixel notebook modelinde deAndroid işletim sistemine yer verecek.
01-android-marshmallow.jpg

Android, mobil cihazlar dışında Windows 10 ile rekabet edebilir!

Şu an için mantıklı görünen iddialar ve 6.0 Marshmallow sistemi ile hayli geliştiğini gördüğümüz Android, belki 7.0 N sürümü ile Windows 10 gibi tüm cihazlarda kullanılabilen bir işletim sistemi olarak karşımıza çıkabilir. Bu sayede Google, Android'i mobilin dışına çıkartarak yeni bir Nexus Playermodeli ile Xbox rakibi olabilir ya da, masaüstünde tüm Windows 10 notebook modelleri ile rekabete kalkışabilir.
Chromebook Pixel ürünü ile direkt Macbook modelleri ile güçlü şekilde rekabet eden Google, iddia ve tahminlerdeki şeyleri yapacak güce sahip. Ancak "Bu iddia ve tahminler gerçek olur mu?" sorusuna evet demek, şu an için zor görünüyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst