gittigidiyor

İOS Google Apps Device Policy Apk indir (Güvenlik Yönetimi Uygulaması)

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1478445232_google-apps-device-policy.jpg

Google Apps Device Policy Apk indir
Akıllı telefon android gibi cihazlarda ekran kilidi ve şifreleme gibi güvenlik ayarlarınızı yapabileceğiniz kurumsal verileri saklama da cihazınız için gerekli bir yükleme olan Google Apps Device Policy Apk indir sayesinde güvenlik yönetimi ayrıntılı olarak yönetebileceğiniz gibi cihazınızda kullanabileceğiniz wife ağlarını veya iş uygulama gibi kullandığınız uygulama çeşitlerini de yapılandırmanız mümkündür.

Telefonunuzu özel şifreleme ile şifrelediğinizde istemediğiniz kişilerin girmesine mani olarak gizliliğinizi koruyabilirsiniz. Tablet ya da telefonunuzun çalınmasında oldukça işe yarar kişisel bilgileriniz önemli verileriniz siz açmadığınız sürece şifreleme yöntemi sayesinde güvenli bir şekilde tutulmaktadır. Telefonunuzu bulduktan sonra içiniz rahat bir şekilde verilerinizin yerinde olduğunu görebilirsiniz.

Çocuğunuz yanlışlıkla tuşuna dokunsa da içiniz rahat olsun çünkü şifreleme yaptığınız için hiç bir şekilde telefon ekranını şifrelendiği için açamaz ve aktif hale getiremez. Böylelikle bilgi ve verilerin silinmesi de önlenmiş olur. Telefon ve tablet gibi cihazlarda mutlaka yüklemeniz gereken bir program uygulaması olarak kullanılması önerilmektedir. Güvenlik önlemi olarak mutlaka Google Apps Device Policy apk indir uygulaması ile işinizi şansa bırakmayın.





eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst