gittigidiyor

İOS Google Haritalar ile yemek siparişi!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Google, Haritalar uygulamasına ekleyeceği yeni özellikle, kullanıcılara bulundukları lokasyonun yakınındaki restoranlardan yemek siparişi verme imkanı sağlayacak.


google-maps-offline.jpg
İnternetten yemek siparişi vermek yakında daha da kolaylaşacak. Google'ın popüler uygulaması Haritalar (Maps) yakında navigasyonözelliğinin yanında yemek siparişi verebilme özelliği de kazanacak.Haritadan yemek siparişi

Teknoloji devinin üzerinde çalıştığı projeye göre, kullanıcı yakın çevresinde bulunan ve sipariş gönderebilir konumda olan restoranları harita üzerinde görebilecek ve üzerine bastığında bu restoranların yemek sipariş servislerindeki sayfalarına bağlanacak.Kullanıcının siparişi oluşturmasının ardından da ilgili restoran, kullanıcının bulunduğu lokasyona sipariş teslimatı yapacak.





Yeni özellik şimdilik ABD'de geçerli olacak ancak Google'ın diğer ülkelerdeki restoran ve yemek sipariş servisleri ile anlaşmalarını tamamlaması halinde, başka ülkelerde de yayına girebilecek.Ayrıca, haritadan sipariş özelliği şimdilik Haritalar'ın iOS uygulamasındageçerli olacak ancak Android kullanıcılarının da karınlarını doyurması için Google'ın harekete geçmesi uzun sürmeyecektir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst