gittigidiyor

İOS Google Pixel Launcher'ı İndirin

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=3]Google'ın önümüzdeki günlerde yeni Nexus (Pixel) telefonlarda yer vereceği Launcher uygulaması yayınlandı. Pixel Launcher uygulamasını indirip telefonunuzda deneyebilirsiniz.[/h][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]
pixel-launcher.png
[/FONT]
[FONT=&quot]Google’ın Androd 7.0 işletim sistemiyle yeni bir Launcher (başlatıcı) deneyimi sunması bekleniyordu. Geride bıraktığımız süreçte ekran görüntüleri yayınlanan Google Pixel Launcher şimdi indirilebilir durumda.





Android 7.0 güncellemesi yayınlandı, fakat Google’ın Nexus Launcher ana ekran uygulamasında beklenen değişimi gerçekleştirmediği görüldü. Gözler şu an Android 7.1 sürümüne çevrilmiş durumda. İlk olarak yeni Nexus (Pixel) akıllı telefonda karşımıza çıkacak yeni Launcher uygulaması, tanıtıma kısa bir süre kala indirilebilir durumda.
[h=2]Pixel Launcher uygulamasını indirin![/h]Popüler ROM geliştiricisi @LlabTooFeR, Twitter hesabı aracılığıyla Pixel Launcher uygulamasına ait ekran görüntülerini yayınladı. İsimden de anlaşılacağı üzere Google’ın Nexus markasını rafa kaldırdığını artık rahatlıkla söyleyebiliriz. Ekim ayında tanıtılacak HTC üretimi yeni telefonların Pixel ve Pixel XL şeklinde isimlendirileceği bir süredir konuşuluyordu.
screenshot_20160913-075211.png

Pixel Launcher uygulamasına ait ekran görüntülerinin yanında uygulamaya ait APK dosyası da yayınlandı. Dilerseniz APK dosyasını indirip yeni Launcher’ı Android telefonunuzda deneyebilirsiniz.
[h=2]Pixel Launcher neler getiriyor?[/h]Google’ın Pixel Launcher’da yeni bir kullanım deneyimi sunacağını söyleyebiliriz. Her şeyden önce uygulama çekmecesi artık stok Android arayüzünde yer almayacak. Kullanıcılar ana ekranda yukarı kaydırma hareketiyle uygulamalara erişebilecek. Bu gelişme önümüzdeki süreçte birçok Android üreticisinin uygulama çekmesini arayüzlerinden çıkaracağı anlamına gelebilir.
Kullanıcılardan yoğun eleştiri alan ve ekranda sabit şekilde kalan Google Arama çubuğu sol tarafta küçük bir sekmede karşımıza çıkıyor. Kullanıcılar burada "G" simgesine dokunarak Google Arama özelliğini etkin hale getirebilecek.
screenshot_20160913-075207.png

Bir diğer önemli nokta ise, ana ekran ayarlarında artık yatay (manzara) modu mevcut. Ancak bu özellik şu an için aktif durumda değil. Duvar kağıdı seçimi bölümü de yine yeni arayüzde değişimden nasibini almış görünüyor.






Alt bölümdeki linkler aracılığıyla Pixel Launcher uygulamasını indirip, kurulum işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Kurulum işlemini öncesi telefonunuzda “Ayarlar> Güvenlik> Bilinmeyen Kaynaklar” özelliğini açık duruma getirmeniz ve APK dosyalarını Zip klasöründen çıkarmanız gerekiyor.
[h=4]Pixel Launcher APK dosyası indir![/h][h=4]Pixel Launcher APK dosyası indir! (Alternatif link)[/h][h=4]Pixel Launcher Duvar Kağıdı indir[/h]:: Pixel Launcher uygulamasını beğendiniz mi?
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst