gittigidiyor

İOS (Google Play Store 5.10.29 apk) 2015

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Google Play Store Büyük Güncellemesini Aldı! (Google Play Store 5.10.29 apk)

google-play-store-5-10-29.jpg

Geçtiğimiz Eylül ayının ikinci haftasında 5.9.11 sürümüne kavuşan Google Play, şimdi uzun bir aradan sonra büyük güncellemesini aldı ve Google Play Store 5.10.29 sürümüne kavuştu.
Google, uzun zamandır düzenli olarak her ay güncelleyerek, performans ve yeni animasyonların yer aldığı arayüz iyileştirmelerinin yanı sıra, hata düzeltmelerini de gerçekleştiriyordu.
Şimdi sızdırılan yeni sürümde, Google Play‘de büyük arayüz yenilemesi gerçekleştirildi ve ayrıca 5.10.29 sürümünü alarak bir çok iyileştirme ve hat düzeltmelerine kavuştu.

Google’da kullanıcı arayüzü uzmanı olan Kirill Grouchnikov tarafından paylaşılan yeni Google Play Store görüntülerinde, yeni başlangıç ekranından, yeni menü tasarımlarına kadar her şeyin değiştiği görülüyor.
Elbette değişen dek şey bunlar değil. Yeni Google Play sürümünde artık uygulama açıklamaları ve yapılan değiklik notlarını da kopyalayabileceksiniz.
Bu ve çok daha fazlasının yer aldığı yeni Google Play Store güncellemesinin çoğu server tabanlı olduğu için, uygulamanın güncellenmesine gerek kalmadan, Google tarafından serverda yapılacak değişimde biz kullanıcılar için aktif olacak.
Ancak şimdi, her ne kadar büyük arayüz güncellemesini göremeyecek olsak ta, yukarıda da bahsettiğimiz bir çok iyileştirmenin yer aldığı Google Play 5.10.29 apk dosyası yayınlandı.
Google’ın yeni Google Play Store 5.10.29 sürümünü yayınlamasını beklemek istemiyorsanız,buraya tıklayarak apk dosyasını indirebilirsiniz. Ayrıca sürekli en güncelGoogle Play Storeversiyonlarının yer aldığı Google Play İndir sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst