gittigidiyor

İOS Google Play Store Apk indir ( Son Sürüm 6.3.16 versiyonu)

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1413227139_1388251011_google-play-store-ico.jpg

Android Google Play Store Apk indir
Android cihazınızdan veya tablet'inizden google marketinden (android market diyebiliriz) download etmek dilediğiniz her türlü program için gerekli olan olmazsa olmaz bir akıllı telefon ve tablet yazılımıdır.

Google Play, oyun ve programları tanıtmak ve de insanların Android cihazlarına indirip kurmalarını sağlamak maksadıyla yapılmış bir mağaza yazılımı.

Bir çok kategoride yüz binlerce içerikten meydana gelen mağazada ücretsiz oyun ve de programların yanı sıra paralı oyunlar ve de uygulamalar da bulunuyor. Kredi kartı bilginizi yazarak bahis konusu ücretli içerikleri telefonunuza indirilebilirsiniz. 15 dakika içerisinde iade etme hakkınızın olduğunu da söyleyelim.

Bizzat Google tarafından yapılan ve de Google hesabıyla etkileşimli bir biçimde işleyen Google Play Mağazası üstünde yer alan içeriklere yorum bırakabiliyorsunuz. Aynı zamanda söz konusu içeriklere puan verebiliyorsunuz.




eset_antivirus.png

[h=1]DOSYALAR[/h]
[16,84 Mb]
Google-Play-Store.apk


 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1461606951_google-play-store.jpg

Play Store 919 Hatasının %100 Çözümü
Android işletim sistemi akıllı telefon ile tablet kullanıcılarının kullandığı sistemdir. Android sistemi an itibari ile dünyada milyonlarca insan tarafından kullanılmaktadır. Android işletim sistemini kullanan kişi sayısı her geçen gün artmaktadır. Bu kullanım sayısı gün geçkitçe artmakta ve bunun sonucunda istenmeyen hataları da beraberinde getirmektedir. Google android uygulamasından kaynaklanan hatalar kullanıcılara sıkıntı yaratabilmektedir.

Android play store 919 hatası çözümü birçok kullanıcı tarafından bilinmemektedir. Hata çözümü için bir kaç yöntem bulunmaktadır. Ortaya çıkabilecek sorun ile ilgili kullanıcılara bir kaç sorun giderme yönteminde bahsedeceğiz. Bu yöntemler kullanılarak android play store 919 hatası çözümü kolay bir şekilde halledilebilir.

Play strore 919 hatasını alan kullanıcılar bu sorunun çözümü ile sıkıntı yaşayabilmektedir. Hata genelde sistem kalabalığından ve yoğun kullanımdan dolayı kaynaklanmaktadır. Sorunun çözümü için ilk yöntem önbellek temizlenmesi. Bunun için telefonunuzdan ya da tabletinizden ayarlara daha sonra uygulamalara girerek önbelleği temizleyin. Sorun çözülmez ise ayarlar ve uygulamalardan Google play uygulamasının verilerini silin.

Bu çözümünde sorunu gidermemesi durumunda Ayarlar - uygulamalar bölümünden Google play uygulamasının önbelleğini silin. Olmadı ise Google play uygulamasının güncellemelerini silerek kaldırın. Sorun bu aşamaya kadar çözülecektir. Fakat bu da çözüm olmaz ise ayarlar uygulamalar bölümünden Google play uygulamasının güncellemelerini tekrar yükleyin. Bu sorunu çözecektir. Siz de Google play uygulamasında sorun yaşıyorsanız bu çözümler sorunun ortadan kalkmasını sağlayacaktır.

Play Store uygulamasının son sürümünü buradan indirebilirsiniz.

eset_antivirus.png
[h=1]DOSYALAR[/h]
[16,84 Mb]
Google-Play-Store.apk
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Google Play Store İndir - Oyun ve Virüs Koruma Uygulamaları[/h][h=2]Google Play Store indirme uygulaması ile akıllı cihazınızdan uygulamaları direkt olarak Play Store'dan cihazınıza yükleme imkanı![/h]
google-play-store-indir-ucretsiz-oyunlar-ve-uygulamalar-magazasi-yukle.png
Google Play Store Android işletim sistemi için geliştirilen bir market uygulamasıdır. Bir çok kişi uygulamaları internet üzerinden ararken bazen karışıklıklar oluşabiliyor. Bu yüzden Google Play uygulaması ile bu karışıklıkları ortadan kaldırabilirsiniz.
Google Play Store Nasıl İndirilir?

Öncelikle Google Play indir linkine tıklayarak indirme sayfasına gidin. İndirme sayfamızdan Adrese git linkini tıkladıktan sonra Google Play indirme sayfasına yönlendirileceksiniz. Buradan uygulamayı cihazınıza yükleyin, yükleme işlemi bittikten sonra uygulama cihazınıza başarı ile yüklenmiş demektir.
[h=2].:: İNDİR ::.[/h]Peki Google Play Store Nasıl Kullanılır?

Öncelikle Google Play uygulamasından akıllı telefonunuza veya tabletinize uygulama yüklemej için Gmail hesap bilgileriniz ile giriş yapmanız gerekmektedir. Gmail hesabınız ile giriş yaptıktan sonra Google Play'ın arama bölümünden istediğiniz uygulama veya oyunu arayarak rahatlıkla indirebilirsiniz.

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst