gittigidiyor

İOS Google Play Store Durduruldu Hatası Nasıl Çözülür?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Google Play Store Durduruldu Hatası Nasıl Çözülür?[/h][h=2]Android işletim sistemlerine sahip cihazlarda uygulamalarının indirilmesi için kullanılan Google Play Store zaman zaman hata verebilmektedir. İşte Google Play Store hatası için çözüm önerileri…[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
google-play-store-durduruldu-hatasi-nasil-cozulur.jpg
Android işletim sistemine sahip cihazlarda uygulamaların cihazlara indirilebilmesi ve kullanılabilmesi amacıyla Google Play Store kullanılmaktadır. Google Play Store üzerinden yapılan indirmeler sayesinde kişiler çok kolay bir şekilde uygulama kullanma ya da uygulamaya güncelleme işlemlerini yapabilmektedir. Fakat sistemsel olarak yaşanan sorunlar sonrasında Google Play Store'un açılması sırasında Google Play Store durduruldu, uygulama çalışmayı durdurdu şeklinde hatalar alınabilmektedir.
Kullanıcıların çözüm noktasında çoğu zaman çaresiz kaldığı bu sorunun giderilmesi için bazı öneriler işe yarayabilmektedir. Google Play Store hatasının çözümü için sizler de aşağıda yer alan önerileri deneyebilir ve cihazlarınızdaki sorunu giderebilirsiniz.
Sorunla ilgili yapılabilecek ilk işlem ayarlar menüsünden Google Play Store tıklayarak uygulamanın durdurulmasıdır. Google Play Store tıklandığında ekranda durdurmayı zorla gibi bir seçenek açılacaktır. Bu seçenek ile uygulama durdurulduktan sonra verileri temizle seçeneği ile tüm ön belleğin silinmesi ve uygulamanın sıfırlanması gerekmektedir. Bu seçenek sonrasında uygulama tekrar açılarak sorunun giderilip giderilmediği kontrol edilebilir.
1(51).jpg

2(31).jpg

Çoğu zaman bu çözüm Google Play Store'un tekrar çalışmasını sağlayabilmektedir. Fakat bu konuda çözüm bulamayan kişilerin güncel Google Play Store dosyalarını bilgisayar üzerinden indirerek telefonlarını atması gerekir. Bu sayede çalışan dosyalar üzerinden uygulama sorunsuz olarak kullanılabilir.
İki seçenekten birini değerlendirerek sizler de cihazlarınızdaki hataları giderebilirsiniz.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst