gittigidiyor

İOS Google Play Store Uygulama Nasıl İndirilir?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Google Play Store Uygulama Nasıl İndirilir?[/h][h=2]Android sistemine sahip olan kullanıcılar Google Play Store üzerinden istediği uygulamayı indirip kullanabilmektedir.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
google-play-store-uygulama-nasil-indirilir.jpg
Google Play Store girmek isteyen kişiler için İki seçenek bulunmaktadır. İsteyen kişiler cep telefonlarında isteyen kişiler ise bilgisayarlar üzerinden kolay bir şekilde Google Play Store erişim sağlayabilmektedir.
Özellikle bilgisayarlar üzerinden telefonun tanımlanmasının ardından kullanıcıların site üzerinden uygulamaları direk cep telefonlarına indirmesi mümkündür. Google Play Store giriş yapmak isteyenlerin telefon üzerinden işlem yapmak istemesi halinde cep telefonlarında bulunan uygulamanın açılması yeterlidir.
Uygulamanın açılmasının ardından programlar ve oyunlar gibi pek çok uygulama ve oyun online olarak kullanıcılara sunulacaktır. İndirmek istenen programa direkt ulaşmak isteyen kişiler ise bu konuda arama bölümünü kullanabilir.
Google Play Store üzerinde en çok indirilenler, yeni çıkanlar, popüler olanlar gibi farklı kategorilerin bulunması kişilerin çok daha farklı uygulamaları ve oyunları incelemesini sağlamakta ve istenildiği zaman da yükleme ekranları üzerinden uygulamaların cihazlara indirilmesi sağlanmaktadır. Sizler de Google Play Store için belirtilen adımları takip edebilir ve kolay bir şekilde Google Play Store üzerinden uygulamayı indirebilirsiniz.
1(28).png

Google Play Store üzerinden indirme işlemlerini yapacak kişilerin dikkat etmesi gereken önemli bir detay bazı uygulama ve oyunların ücretli olduğudur. Bu açıdan ücret ödemek istemeyenlerin sadece ücretsiz seçenekleri değerlendirilmesi gerekir.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst