gittigidiyor

İOS Google Play Ülke Değiştirme Nasıl Yapılır?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Google Play Ülke Değiştirme Nasıl Yapılır?[/h][h=2]Google Play üzerinden Android işletim sistemine sahip telefon kullanıcılarının telefonlarına indirilebileceği pek çok uygulama ve oyun yer alsa da bu oyun ve uygulamalarda ülke sınırlaması olabilmektedir.[/h]
google-play-ulke-degistirme-nasil-yapilir.jpg
Kullanıcıların ülke sınırlaması nedeniyle Türkiye'de uygulamalara erişememesi durumunda Google Play üzerinden ülke değiştirme işlemlerinin yapılması gerekmektedir Özellikle oynanmak istenen bir oyun bulunuyorsa bu oyunun hangi ülkelere açık olduğu öğrenilmeli ve Google Play üzerinden ülke ayarları seçilmelidir. Google Play üzerinden ülke kısıtlamasını kaldırmak ve ülke değiştirmek isteyen kişilerin Hola'nın ücretsiz VPN uygulamasını kullanması gerekir.
Uygulama kurulduktan sonra cihazın yeniden başlatılması gerekmektedir. Cihaz yeniden başlatıldıktan sonra ise uygulama açılmalıdır.
1(70).jpg

Uygulama açıldığında ise sol üst köşede yer alan uygulamalar bölümünden uygulamaların seçeneği seçilmelidir.
2(46).jpg

Bu ekranda kişilerin Google Play Store adlı uygulamayı seçerek özel ekranı açması gerekmektedir. Uygulama seçildikten sonra kullanıcıların uygulamayı hangi ülke üzerinden kullanmak istiyorsa O ülkenin bayrağını seçmesi yeterli olacaktır.
3(23).jpg

Bu işlemler yapıldıktan sonra kişilerin tekrar Google Play'e girmesi halinde ülke kısıtlaması kaldırılacak ve kişiler seçtiği ülkeye göre sunulan tüm uygulama ve oyunları indirerek kullanabilecektir.

 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Cevap: Google Play Ülke Değiştirme Nasıl Yapılır?

1461481754_play-store-481-hatasinin-100-cozumu.png

Play store 481 hatası Nasıl Çözülür?
Günümüzde kullanım alanı hızla artan akıllı telefon kullanımı yanında bazı sorunların da olması kaçınılmazdır. Özelliklerde akıllı android telefonlar arasında meydana gelebilir. Bu meydana gelen hataların temelinde veri tabanından kaynaklanan hatalar vardır. Çünkü Google Play Store'dan uygulama güncellerken ve indirme işlemi yaparken oluşan hatalardır veya bu işlemleri yaparken önceden oluşmuş size yapmak iştediğiniz işlemi yapmanıza engel olan hatalardır.

Bu çözülemeyecek bir sorun değildir. Play store 481 hatası çözümü de bu hatalardan biridir. Çözümü de oldukça kolaydır.

Play store 481 hatası Nasıl Çözülür?
Play Store 481 Hatası çözümü için öncelikle telefonunuzdan ayarlar menüsüne gitmelisiniz.

Daha sonra telefonunuzun ayarlar kısmında yer alan uygulamalar seçeneğine tıklayınız. Tüm uygulamalar demelisiniz. BuradanGoogle Play Store seçmeniz gerekmektedir. Buradan daha sonra da önbelleği temizle işlemini gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Önbelleği temizleme işlemi yaparken sıkıntı çıkar ise zorla durdur işlemi yapınız daha sonra önbelleği temizleyiniz.

Bu işlemlerden sonra Google play store uygulamasına girerek tekrar yapmak istediğiniz işlemi deneyiniz. Sorun çözüldüğünü göreceksiniz. Hayatta ancak her zaman çözüm yoktur. Bazen çözülür dediğimiz işlemler düzeltilemeyebilir.

Bundan dolayı eğer sistem hala bu hatayı gösteriyor ise tekrar çözüm yolunu deneyebilirsiniz veya ikinci bir çözüm yolunu deneyebilirsiniz. İkinci çözüm yolu ise Google hesabınızı sil işlemi yaparsınız. Başka bir hesap ile tekrar giriş yaparak kökten çözüm yapmış olursunuz. Elbette bazı uygulamalarınızı yeniden yüklemek zorunda kalabilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst