gittigidiyor

İOS Google Play'in en iyi uygulama ve oyunları açıklandı!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Google Play'in en iyi uygulama ve oyunları açıklandı!

Google, Android'in uygulama mağazası Google Play'de en iyi uygulama ve oyunları listeledi. Bakalım yıla damgasını vuran Android oyun ve uygulamaları hangisi?


1480675209_google-play.jpg


Google, Android'in uygulama mağazası Google Play'de yer alan; en iyi uygulama, oyun, müzik, film, dizi ve kitapları seçti. 2016'nın en iyileri olarak açıklanan listede, yıla damgasını vuran Pokemon GO, MSQRD,slither.io, Deadpool ve Me, Myself & I, G-Eazy içerikleri yer alıyor
Google'ın en iyilerini seçtiği listeye diğer sayfalardan ulaşabilir ve linklere tıklayarak uygulama, oyun, film, dizi, müzik ve kitapları indirebilirsiniz.
2016'nın en iyi Android uygulamaları


  1. Face Changer 2
  2. Lumyer - Photo & Selfie Editor
  3. Castbox - Podcast Radio Music
  4. Emoji Keyboard Pro
  5. MSQRD





 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst