gittigidiyor

İOS GPS Cep Telefon Numarası ile Yakınınızdaki Arkadaşlarınızın Yerini Bulun

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

GPS Cep Telefon Numarası Takip
Tüm cihazlarda kullanıma uygundur. Girilen cep telefonu numarasını hiçbir hataya yer vermeden bulur ve nerede olduğunu öğrenmek istediğimiz kişinin yerini gösterir. Arkadaşlarınız veya ailenizin daha önce nerelere gittiklerini görmeniz de mümkündür. Arkadaşlarınız sizin yakınınızda olduklarında uygulama size haber verir. Arkadaşınızın veya herhangi bir aile ferdinin çalınan veya kaybolan telefonunu GPS Cep Telefon Numarası Takip uygulaması yardımıyla kolayca bulabilirsiniz. Bu uygulama tamamen ücretsizdir. Sınırsız sayıdaki yerleri kaydetme özelliğine sahiptir. Arkadaşının konumu ve telefonunun pil durumunu bu uygulama sayesinde rahatça görebilirsiniz.

GPS Cep Telefon Numarası Takip uygulamasının Google Play puanı 5 üzerinden 4,4’dür. Friend Locator Tarafından piyasaya sürülmüştür. İnsanların merak duygularını tatmin eden bu uygulama insanlar tarafından büyük dikkat çekmiştir. Arkadaşlarınızın başına bir şey gelme durumunda telefonlarını kolaylıkla bulabilirsiniz. Tek yapmanız gereken takip etmek istediğiniz numarayı yazmak. Yazdığınız numaranın nerede olduğunu kesin olarak görebilirsiniz.

Gelişmekte olan bu uygulama sayesinde sevdiklerinizin güvenliğini sağlayabilir, telefonunuzun nerede olduğunu kolayca bulabilirsiniz.




eset_antivirus.png

[h=1]DOSYALAR[/h]
 

marem

Aktif Üye
Katılım
15 Ocak 2012
Mesajlar
42
Tepkime puanı
2
Puanları
8
Yaş
68
Konum
istanbul
sayın KARAHANLI......alanında uzman olduğun konularda katkın büyük oluyor.yüklemek isteyen arkadaşların birkısmı(ben dahil)dosyaların nasıl atılacağı,eskidosyaların nasıl silinip yeni güncellenen dosyaların degiştirilecegdı..cıhaz veya sd karta nasıl yükleneceğini açıklasan ben dahil herkes bilgi sahii olur...mesela taksi içindeki fabrika çıkışlı navigasyon cıhazını açmak istediğimde 'program yüklü sd karı takılı değil ' diyor.işte bundansonra hangi dosyaları(sürüş-harita-radar v.s)sizin bilginize ihtiyaç olacak.şimdiden teşekkürler...
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst