gittigidiyor

İOS Günün Windows Phone uygulaması

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Aerize Optimizer Windows Phone 8 Mağazasında

indir.jpg

Windows Phone kullanıcıları için çok sık rastlanmayan bir durum olsa da, özellikle düşük ramli cihazların yavaşladığı zamanlarda bu uygulama ile hızlandırabilirsiniz.Aerize Optimizer, Windows Phone akıllı telefonlar için hazırlanmış güçlü bir bellek ve RAM optimizasyon aracıdır. Uygulama, cihazınızın bellek kullanımını düzenleyerek telefon veya tabletinizin daha hızlı çalışmasını sağlıyor. Bu gelişmiş bellek temizleyici ve performans sağlayıcı optimizer ile cihazınızdan yüksek performans alabilirsiniz. BlackBerry telefonlar için en etkili ve en çok satan sistem optimizer programı olan Aerize Optimizer şimdi WindowsPhone kullanıcılarına da sunuldu. Test edilmiş ve kanıtlanmış optimizasyon teknikleri ile inşa edilmiş olan Aerize Doktoru en uygun cihaz performansını size otomatik olarak sağlayacaktır.Arka planda Aerize Doktoru performans azalmalarını izler, performans düşüklüğünde uygulamaları kapatıp cihaz için daha fazla sistem kaynağı sağlar. Sistem kaynakları azaldıkça, Aerize Doktoru kaynak sağlamak için daha kararlı davranır. Sağladığı sistem kaynakları ile cihazınız daha iyi performans gösterecektir.Özellikle arka planda yürütülen ve cihazınızın belleğini oldukça yoran uygulama ve işlemleri bulup anında sonlandırabilen program, bu alanda kullanabileceğiniz en başarılı WindowsPhone uygulamasıdır.Gerçek zamanlı bellek kullanım raporu, cihazınızın toplam ne kadar bellek kullanıp kullanmadığını canlı olarak gösterir. Ayrıca programın en önemli özelliklerinden birisi de geçici dosyaları telefonunuzdan temizleyebilmesidir.– Tek tıklama ile bellek arttırma
– Geçici dosyaları tek tuşla temizleme

Ekran Görüntüleri





Uygulamayı İndirin

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst