gittigidiyor

İOS Günün Windows Phone uygulaması

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Telefona kablosuz dosya atmak: AirDrive

airlogo-645x322.png

AirDrive, bilgisayarınızda bulunan herhangi bir dosyayı telefona kablosuz şekilde aktarmak isteyenlere büyük kolaylık sağlıyor. İnternet bağlantınızı kullanan, hızlı ve basitbir şekilde kablosuz dosya transferi yapabildiğiniz program, aynı zamanda OneDrive ile de senkronize edilebiliyor.
Nasıl çalışır:


  • Programı indirip telefondan açıyoruz. Ekranda görünen programı aktifleştirme düğmesine basıyoruz. Ekranda yazan sayıyı, bilgisayardaki internet tarayıcımıza (Chrome, Firefox, Opera vs) yazıp giriyoruz.
  • Bilgisayarda karşımıza bir klasör bölümü açılıyor. İstediğimiz şekilde farklı klasörler oluşturabiliriz. Altta bulunan “Upload File” yazısına tıklayıp bilgisayardan istediğimiz dosyaları klasörlere atıyoruz.
  • Hızlı bir biçimde kablosuz transferimiz gerçekleştikten sonra artık tek yapmamız gereken programdaki klasörler kısmına gelip yenilemek. Tüm dosyalarımıza AirDrive programının içinden erişmek artık mümkün oluyor.

Programa isterseniz şifre koyabilir, OneDrive ile eşleyip orada da depolama yapabilirsiniz. Programı sık kullanacaksanız da ayarlardan “Programı açılışta başlat” bölümünü aktifleştirerek programa her girdiğinizde başlat düğmesine dokunmaya gerek kalmadan direkt olarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Programı kullanabilmek için birWi-fi ağına bağlanmış olmanız gerekiyor.
Ekran Görüntüleri:




Buraya tıklayarak ya da QR kodu aracılığıyla programı indirebilirsiniz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Yandex.Navigasyon Windows Phone Mağazasında

yandex-navigasyon-1.jpg

iOS ve Android kullanıcılarının vazgeçilmez trafik uygulamalarından biri olanYandex.Navigasyon bugün Windows Phone 8 için yayınlandı.Gayet başarılı içeriğe sahip olan uygulama Here Maps alternatifi olarak rahatlıkla kullanılabilecek konumda.
Yandex Navigasyon uygulaması anlık trafik durumunu göz önüne alarak alternatif yolları seçebilme özelliğine de sahip.Uygulamanın özelliklerinden bahsetmek gerekirse:


  • Sizi en boş ve hızlı gidebileceğiniz yoldan götürür
  • Sizi kapalı yollar ve trafik yoğunluğu hakkında bilgilendirir
  • Sesli komutlar ile sizi yönlendirirken yola odaklanmanızı bozmaz
  • Yazmanıza gerek kalmadan sesli arama ile yolu bulur
  • Yolunuz üzerindeki kurumları anında bulur ve isterseniz sizi oraya götürür
  • 3 boyutlu binalar, gece ve gündüz modu ile navigasyonu keyifli hale getirir
  • Otomatik güncellenen haritalar ile zamandan tasarruf etmenizi sağlar *
  • Yeni yollar keşfetmenizi, yeni yerler görmenizi sağlar

Ekran Görüntüleri




Uygulamayı İndirin

 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
InstaBlender kısa süreliğine ücretsiz

InstaBlender-645x538.jpg

Windows Phone’un yaratıcı fotoğraf editörlerinden InstaBlender bu haftanın myAppFree anlaşması ile ücretsiz!
15 farklı moda sahip oldukça detaylı bir fotoğraf düzenleme editörlerinden bir tanesi olan InstaBlender Mağaza’da myAppFree anlaşması ile kısa süreliğine ücretsiz oldu. Uygulamanın fotoğraf düzenleme özelliğinin yanı sıra Twitter, Facebook ve Instagram gibi sosyal ağlarla kolay görsel paylaşma özelliğinin olması da öne çıkıyor.
InstaBlender normalde Mağaza’da $.99 olarak satışta fakat myAppFree anlaşması ile yirmi dört saatliğine ücretsiz hale geldi.
InstaBlender’da mevcut görsellerinizi düzenleyebilir ya da uygulamadaki dahili kamera ile anında fotoğraf çekip ardından resimlerinizi düzenlemeye başlayabilirsiniz. Uygulama fotoğrafın diğer sosyal ağlarda daha iyi görünmesi için (özellikle Instagram’ın kare yapısı için) 1200 x 1200 olarak görselleri yeniden boyutlandırmakta.
InstaBlender fotoğrafları karıştırma ve düzenleme yeteneklerine sahiptir. Uygulama Nokia Imaging SDK’sını kullanarak temel fotoğraf ayarlarını (parlaklık ve kontrast ayarları vb.) görselleri düzenliyor. Bunun haricinde 21 farklı filtre, metin ve çerçeve ekleme özelliklerine de sahip.
InstaBlender ile Windows Phone cihazınızda kısa süre içerisinde ilgi çekici görseller oluşturmak mümkün. Mağaza’dan $.99’a alabileceğiniz InstaBlender’ı yirmi dört saat içerisinde Mağaza’dan ücretsiz edinebilirsiniz.
InstaBlender’ı Mağaza’dan edinin:
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
QuickPlay Pro kısa süreliğine ücretsiz oldu

quickplay-pro-645x430.jpg

Windows Phone Mağazası’nda yayınlanmış olan, kısa sürede kullanıcıların beğenisini kazanan müzik oynatıcı uygulama QuickPlay Pro bugün ücretsiz oldu.
Videoları ve müzikleri sorunsuz bir şekilde oynatan uygulama hafıza kartınızdaki kütüphanenize de sorunsuz bir şekilde erişebiliyor. Albüm kapak resimlerini gösterebilen, oldukça geniş dosya formatını destekleyen QuickPlay Pro 24 saatliğine ücretsiz olarak sunuluyor.
Windows Phone cihazınıza QuickPlay Pro uygulamasını buradaki linke tıklayarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Bookviser Reader Premium günün ücretsiz uygulaması

Screenshot.410012.100000-645x363.jpg

Windows Phone ve Windows platformlarında yayınlanmış olan başarılı e-kitap uygulamalarından biri olan Bookviser Reader Premium; MyAppFree dahilinde günün ücretsiz uygulaması oldu.
.ePub, .fb2 ve txt formatlarını desteklemesinin yanında; okumayı kolaylaştıracak font değiştirme, arka plan değiştirme gibi kişiselleştirme seçeneklerini de barındıran uygulama, Windows ve Windows Phone mağazasında 10.99TL yerine kısa süreliğine ücretsiz sunuluyor.
Yayınlanmış kitapları, web tarayıcınızdan indirebilir; OneDrive veya Bookviser hesabınızdan alabilir, SD karttan ve telefon hafızasından açabilirsiniz.
Windows Phone için Bookviser Reader Premium uygulamasını buradaki linke tıklayarak veya QR kodunu kullanarak indirebilir, Windows bilgisayarınıza buradakilinkten indirebilirsiniz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Tavsiye Mesajlaşma Programı: Kik Messenger

Kik_Messenger-645x400.jpg

Hızlı, basit ve kullanışlı bir mesajlaşma programı arayanlar için müthiş bir program olanKik Messenger, 14 milyon üstü kullanıcısıyla gerçekten mesajlaşmayı sevdiren bir uygulama olarak öne çıkıyor. Gayet basit yapısıyla kullanıcıların birbirleriyle hızlı iletişime geçmesini sağlayan Kik Messenger, Windows Phone platformuna da oldukça entegre bir biçimde çalışıyor ve tamamen ücretsiz.
Kik Messenger neden tercih edilir?

– Öncelikle program oldukça hızlı. Ana ekrana sabitlendiğinde, yeni mesaj geldiğinde tıkladığınız an program çok hızlı bir biçimde açılıyor. Bildirimlerde de en az sorun bulunan uygulama. Whatsapp ve diğer uygulamalarda bulunan bildirim sorunlarından pek eser yok programda.
– Programın içinde gönderildi, iletildi ve okundu iletileri bulunuyor. Mesajı yazarsınız, gönderirsiniz ve eğer internetiniz varsa mesajınızın yanında “s” (sent) yazar, gönderildiği anlamına gelir. Eğer karşı tarafın interneti açıksa “d” (iletildi) yazar, yazdığınızın karşı tarafa bildirimle iletildiğini anlarsınız. Eğer karşı taraf programa girer ve mesajınızı okursa “r” (read) yazar, okunduğunu anlarsınız.
– Program telefon numaranızı kullanmaz, isteyenler siz istemedikçe sizi bulamaz. Bir hesap açmanız gerekli ve bir kullanıcı ismi almanız gerekiyor, kullanıcı isminizi bilen herkesle konuşabiliyorsunuz. Ama isterseniz rehberi kontrol et diyerek rehberinizdeki insanlarla da konuşabilirsiniz
– Programda hızlıca fotoğraf yollayabilir, fotoğraf alabilirsiniz. Programda video gönderme bulunmuyor, ancak fotoğraf gönderme hızı açısından oldukça işe yarıyor.
Mesajlaşırken isterseniz karşı taraftan mesaj geldiğinde titreşim açabilir, sesli bildirimi açabilirsiniz. Sesli bildirim wp’de bulunmayan Kik Messenger’a özel bir melodiyle size gelir. Program içinde sınırlı sayıda ifade var, bu da kullanışı kolaylaştırıyor.

– Toplu konuşmalar da yapılabilen uygulama, dünya genelinde oldukça popüler. Mutlaka denemelisiniz.
Ekran Görüntüleri




Uygulamayı İndirin

 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Fenerbahçe uygulaması mağazada

dd2986f3-ba7d-43f5-ab79-2af52dc3d9b61.png

Windows Phone için başarılı Türkçe uygulama arşivi oluşturmakta olan Ceyhun Kekliktarafından Beşiktaş uygulamasının ardından Fenerbahçe uygulaması yayınlandı.Takım ile ilgili haberleri takip edebileceğiniz gayet kullanışlı görünen uygulama yapısı uygun olmamasından dolayı haberleri resmi site dışında başka bir siteden alıyor.Fakat oldukça yeterli ve sade bir uygulama diyebiliriz.
Uygulamayı mağazadan ücretsiz olarak indirebilir ve mağazadan veya bu konunun altından geri dönüş yaparak katkıda bulunabilirsiniz.
Ekran Görüntüleri




Uygulamayı İndirin

 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
myth-defense-windows10-645x362.jpg

Mobil platformlar için sunulan strateji/kule savunma oyunlarından biri olan Myth Defense 2: DF, Microsoft uygulama mağazasında myAppFree programı dahilinde bir günlüğüne ücretsiz olan oyunlardan biri oldu.
Diğer kule savunma oyunlarında da olduğu gibi gelen düşmanlardan merkezi savunmanın temel amacımız olduğu oyunda 4 farklı harita, 10 + 50 görev; görevleri geçmek için iki farklı mod bulunuyor.
22 çeşit kule ile merkez savunması yaptığınız oyunda; 3 farklı tuzak ve 3 teknolojik branş bulunuyor. Süresi dolmadan, aşağıdaki linki kullanarak Myth Defense 2
D.gif
F oyununu ücretsiz olarak indirebilirsiniz;


İndirQR-Kodu
Myth Defense 2 DF
Geliştirici: Smartpix Games
Ücreti: 8,75 ₺*



Mobil için;

İndirQR-Kodu
Myth Defense 2: DF
Geliştirici: Smartpix Games
Ücreti: 8,75 ₺*





 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
myAppFree dahilinde GRIDD2 günün ücretsiz oyunu oldu

gridd-2-508805-h900-645x387.jpg

Windows Phone için düzenli olarak uygulama kampanyaları düzenleyen myAppFree’nin bugün GRIDD2 oyununu ücretsiz olarak duyurdu.
Sonsuz süreçte devam eden oyunda engellerden kaçıp düşmanlarla mücadele etmeniz temel amacınız. Oldukça kolay kontrollere sahip olan oyunu 5TL yerine ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
GRIDD2 oyununu aşağıdaki linke tıklayarak indirebilirsiniz;

İndirQR-Kodu
GRIDD2
Geliştirici: AntabStudio
Ücreti: 5,75 ₺



 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Günün myAppFree kampanyası: Evo Explores
evoexplores.jpg

Windows Phone mağazasında myAppFree programı dahilinde, bugün Evo Explores oyunu günün ücretsiz oyunu olarak yayınlandı. Monument Valley oyununa oldukça benzer içerikteki oyun, bağımlılık yaratan içeriği ve grafikleri ile kullanıcılardan tam not almış görünüyor.

Gizemlerle dolu evrende geçen oyunda alıştığınız fiziklerden farklı fizik işliyor. Olaylar tamamen hayalinize kalmış.

Oyunu anlatmaktansa indirmenizi tavsiye ederiz. Aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.


İndirQR-Kodu
Evo Explores
Geliştirici: Stampede Games
Ücreti: Ücretsiz*
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Resmi Vine Uygulaması Windows Phone 8 Mağazasına Geldi
Vine_lead-645x422.jpg

Windows Phone için sürekli gündem maddesi olan Vine uygulaması nihayet Windows Phone mağazasında görücüye çıktı.Nokia World 2015 etkinliğinde duyurulan uygulama az önce mağazadaki yerini aldı.

Vine herkesin bildiği üzere kısa kısa video çekimleri ile hayatınızın eğlenceli dakikalarını insanlarla paylaşmaya olanak sağlıyor.Uygulamanın performansı gerçekten diğer plartformlar da ki performanslar ile eş düzeyde.Ayrıca uygulama diğer plartformlardakine göre daha akıcı ve güzel çalışıyor bu yüzden firmayı tebrik etmek istiyoruz.O halde sizlere uygulamanın sunduğu yeniliklerden bahsetmek istiyoruz.

İşte uygulamanın sunduğu yenilikler :

• Ücretsiz,limitsiz video yükleme
• Vine’a video yükleyebilirsiniz ve bunları facebook ve twitterda paylaşabilirsiniz
• Yakın arkadaşlarını bul ve arkadaş ol
• Trend yazıları keşfedebilirsiniz ve onları beğenebilirsiniz
• Favori takipçilerinizi ana ekrana sahipleyebilirsiniz
• Kamera modu ile vine uygulamasına bağlanabilirsiniz
• Vine Kamera modunu ana ekrana sabitleyebilir tek tıklama ile giriş yapabilirsiniz

Uygulama dil seçeneği açısından tek dille gelmektedir.Firmanın verdiği bilgiler doğrultusunda diğer diller bir daha ki güncelleme ile gelecektir.Uygulamayı Windows Phone 8 Mağazasından ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Ekran Görüntüleri





Uygulamayı İndirin
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Günün myAppFree kampanyası: Evo Explores

evoexplores.jpg

Windows Phone mağazasında myAppFree programı dahilinde, bugün Evo Explores oyunu günün ücretsiz oyunu olarak yayınlandı. Monument Valley oyununa oldukça benzer içerikteki oyun, bağımlılık yaratan içeriği ve grafikleri ile kullanıcılardan tam not almış görünüyor.
Gizemlerle dolu evrende geçen oyunda alıştığınız fiziklerden farklı fizik işliyor. Olaylar tamamen hayalinize kalmış.
Oyunu anlatmaktansa indirmenizi tavsiye ederiz. Aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

İndirQR-Kodu
Evo Explores
Geliştirici: Stampede Games
Ücreti: 5,75 ₺*

 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Aerize Explorer Pro kısa süreliğine ücretsiz

aerize-kapak-wp-645x430.jpg

Windows Phone 8.1 ile birlikte mağazada ilk yayınlanan dosya yöneticisi uygulamalarından biri olan Aerize Explorer Pro bugünlük MyAppFree dahilinde ücretsiz oldu. Microsoft tarafından yayınlanan “Dosyalar” uygulamasının alternatifi olarak kullanılabilecek olan Aerize Explorer Pro; kullanıcılara oldukça pratik dosya yönetimi imkanı sunuyor.
Klasörleri ve dosyaları ön izleme görselleri ile birlikte gezebileceğiniz, dosyaları kesip, kopyalayıp yapıştırabileceğiniz Aerize Explorer Pro uygulaması aynı zamanda paylaşım seçeneklerini de kullanıcılara sunuyor. Aerize Explorer Pro uygulaması ile sık kullanığınız dosyaları (örneği herhangi bir pdf dosyasını) başlangıç ekranına sabitleyebilirsiniz.
Aerize Explorer Pro uygulamasını bugünlük ücretsiz olarak buradaki linki kullanarak veya aşağıdaki QR kodunu kullanarak indirebilirsiniz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
image-1.png

Microsoft uygulama mağazasında geçtiğimiz günlerde yayınlanan ve toplam 1.5 milyonu aşkın kullanıcısı bulunan video oynatma uygulaması CCPlayer Pro, myAppFree kampanyaları dahilinde günün ücretsiz uygulaması oldu.
Windows’un desteklediği tüm video formatlarını ve altyazı formatlarını destekleyen uygulama oldukça geniş özellikler sunuyor.
Gün içerisinde CCPlayer Pro uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz. CCPlayer Pro uygulamasını indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İndirQR-Kodu
CCPlayer Pro
Geliştirici: L:me
Ücreti: Ücretsiz*




 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Versus: Tarafını Seç uygulaması mağazada

versus-kapak.jpg

Teknoloji gündeminin dışında oldukça hoş karşılaştırmalar yapabileceğiniz Versus: Tarafını Seç uygulaması bugün Windows Phone mağazasındaki yerini aldı.
Profil oluşturarak dahil olacağınız sosyal platform Versus‘da amacınız karşınıza gelen karşılaştırma seçenekleri arasında tarafınızı seçmek. Örneğin elma ile armut arasında seçiminizi yaparak katılabileceğiniz hastag’a ilerleyen güncellemeler ile birlikte takip etme özelliğinin geleceği verilen bilgiler arasında.
Şimdilik sadece Windows Phone için yayınlanan Versus: Tarafını Seç uygulaması iOS ve Android için henüz beta aşamasında ve ilerleyen haftalarda yayınlanması planlanıyor.
Ortaya koyduğu yenilikçi fikir ve sunduğu ortam ile kesinlikle tavsiye edebileceğimiz uygulamalardan biri olan Versus’u buradaki linke tıklayarak veya QR kodunu kullanarak indirebilirsiniz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Cycloramic uygulaması kısa süreliğine ücretsiz oldu

Cycloramic-lead1.jpg

Windows Phone için yayınlanan popüler sayılabilecek panorama uygulamalarından biri olan Cycloramic, bugün kısa süreliğine ücretsiz oldu.
Microsoft’un yayınladığı panorama uygulamasına alternatif arıyorsanız, 4.5TL’den kısa süreliğine ücretsiz olan Cycloramic uygulaması size göre. Jiroskop gereksinimi duyan uygulama, oluşturduğunuz panoramaları düzenlemenize de belli bir ölçeğe kadar izin veriyor.
Windows Phone için Cycloramic uygulamasını buradaki linke tıklayarak indirebilirsiniz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Tiles Theme-icon günün ücretsiz uygulaması oldu

apps.20883.9007199267169374.3c1eaded-c7b2-4350-95cc-da5ae551bbf0.jpg

Başlangıç ekranını kişiselleştirmek için kullanabileceğiniz üçüncü parti uygulamalardan biri olan Tiles Theme-icon uygulaması bugün MyAppFree dahilinde Windows Phone mağazasında 24 saatliğine ücretsiz olarak yayınlandı.
Android ve iOS ikonlarını Windows Phone başlangıç ekranında kullanabileceğiniz uygulama, 1000’in üzerinde ikon ve yine 1000’in üzerinde uygulamayı destekliyor.
8 farklı kategoride ikonları sunan Tiles Theme-icon uygulamasını buradaki linke tıklayarak veya QR kodunu kullanarak indirebilirsiniz.

Popüler Aramalar :günün uygulaması
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst