gittigidiyor

İOS Haftanın Android Uygulamaları - 29-6 Şubat-Mart

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
haftanin-android-uygulamalari.png
Google'ın geliştirmeye devam ettiği, Android işletim sisteminin resmi uygulama mağazası Google Play Store, milyonlarca Android uygulamasına ev sahipliği yapıyor.

şte bu haftanın Android uygulamaları

Bir başka haftanın Android uygulamaları bölümünde, en iyi ve en yeniAndroid uygulamalarını sıralamaya devam ediyoruz. İşte bu haftanınAndroid uygulamaları.
İstanbul Coffee Guide

Seyahat ve yerel kategorisinde yer alan İstanbul Coffee Guide uygulaması, adından da anlaşılabileceği üzere İstanbul'daki kahvecileri bulmanızı yardımcı olmak için tasarlanmış.
dasdasd.png

:: İstanbul Coffee Guide uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

MX Player

Android pazarının başarılı video oynatıcılarından olan MX Player, küçük boyutları ile dikatleri çekiyor. Çocuk kilidi ve altyazılar gibi pek çok başarılı özellik sunanuygulama, oldukça kullanışlı.
dasdasd-1456579054.png

:: MX Player uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

İstanbul Ulaşım

Haftanın yerli uygulamalarından olan İstanbul Ulaşım, otobüs, durak vevapur bilgileri gibi pek çok ulaşım bilgisine ulaşmanızı sağlıyor. Sadece 4.7 MB büyüklüğüne olan uygulama, en başarılı yerli uygulamalardan.
dasdasd-1456579379.png

:: İstanbul Ulaşım uygulamasını buradan indirebilirsiniz.


Movie Roulette

Infinity Software Group firmasının uygulaması olan Movie Roulette, yerli bir uygulama. Temelinde bir film önerme sistemi olan Movie Roulette, yalnızca 2.3 MBbüyüklüğünde.
dasdasd-1456579676.png

:: Movie Roulette uygulamasını buradan indirebilirsiniz.


Colorize Widget


SnowBEE firmasının uygulaması olan Colorize Widget, kullandığınız widget'ları renklendirerek daha eğlenceli bir hale getiriyor. 1.3 MBbüyüklüğünde olan uygulama, pazarın en renkli uygulamalarından.
dasdasd-1456580150.png

:: Colorize Widget uygulamasını buradan indirebilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst