gittigidiyor

İOS Haftanın Android Uygulamaları - 7 Mart

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
haftanin-android-uygulamalari.png



Google'ın geliştirmeye devam ettiği, Android işletim sisteminin resmi uygulama mağazası Google Play Store, milyonlarca Android uygulamasına ev sahipliği yapıyor.


haftanin-android-uygulamalari.png




İşte bu haftanın Android uygulamaları

Bir başka haftanın Android uygulamaları bölümünde, en iyi ve en yeniAndroid uygulamalarını sıralamaya devam ediyoruz. İşte bu haftanınAndroid uygulamaları.
MSQRD

İlginç bir uygulama olan MSQRD nihayet Android platformuna da geldi. Henüz Beta aşamasında olan MSQRD, maalesef iOS platformundaki son sürümü kadar zengin değil. 29 MB büyüklüğünde olan uygulama, oldukça eğlenceli.
asadasd.png

:: MSQRD uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

DicePlayer

Android pazarının başarılı video oynatıcılarından olan DicePlayer, başarılı bir altyazı desteğine sahip. Android cihazından çok sık video izleyen kullanıcılar için başarılı bir alternatif olan DicePlayer, basit bir arayüze sahip.
dice.jpg

:: DicePlayer uygulamasını buaradan indirebilirsiniz.

ss-480-0-31-180x300.jpg

Simple Calendar Widget


Adı gibi basit ve kullanışlı bir takvim uygulaması olan Simple Calendar Widget, Google takvimin önemli rakiplerinden. Yalnızca 1.4 MBbüyüklüğünde olan Simple Calendar Widget, sunduğu kişiselleştirme seçenekleri ile rakiplerinden ayrılıyor.

:: Simple Calendar Widget uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

en-iyi-kitap-okuma-uygulamalari-kobo-books-1.jpg

Kobo Okuma Uygulaması



Haftanın okuma uygulaması olan Kobo Okuma Uygulaması, mobil cihazından okuma yapan kullanıcılar için biçilmiş kaftan. Küçük boyutları ile dikkatleri çekenuygulama, oldukça kullanışlı.

:: Kobo Okuma Uygulamasını buradan indirebilirsiniz.


Pocket-App.jpg

Pocket



Daha sonra okumak istediğiniz yazıları çevrimdışı olarak saklamanızı sağlayan Pocket, pazarın en kullanışlı uygulamalarından. Read It Laterfirmasının uygulaması olanPocket, kaliteli bir okuma deneyimi sunuyor.

:: Pocket uygulamasını buradan indirebilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst