gittigidiyor

İOS Haftanın en çok Oynanan Android Oyunlar

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
indir.jpg

Haftanın en çok Oynanan Android Oyunları
Android'in yazılım mağazası Google Play Store'da onbinlerce android apk oyun bulunmakta. Bizlerde her hafta Cumartesi günleri, başarılı Android oyunlarını, sizler için sıralayacağız.
Geçtiğimiz haftalarda düzenli bir biçimde yaptığımız Haftanın Mobil Android apk oyunları içeriğini ikiye ayırıyoruz. Bunlar Haftanın Android Android apk oyunları ve Haftanın iOS android apk oyunları olacak.
Akıllı telefon ve tablet Oyunların ilk bölümüyle karşınızdayız. İlk kısımda biraz ekosistemdeki efsaneleşmiş oyunlara yer vereceğiz.

Biz de bundan sonra her hafta Cumartesi günleri, Android'in başarılı, en beğenilen ve en harika oyunları sizin için sıralayacağız.

Haftanın Android oyunlarının ilk haftasında, sizler için başarılı oyunları bir araya topladık.

Clash of Clans Android Apk Oyunu


Supercell aracılığıyla yapılan strateji ve savaş android oyunu olan Clash of Clans oyununu, yapılan reklamlar sebebiyle duymayan kalmamıştır.

Hafif ve de uzun zamanlı oynanabilecek, yüzün üstünde seviyelerden oluşan Clash of Clans android oyununda, kendi köyünüzü ve de birliklerinizi geliştirip savaşabilirsiniz.

eset_antivirus.png
[h=1]DOSYALAR[/h]
[58,82 Mb]
Clash-of-Clans.apk





4444 Android Apk Oyunu


Basit ve ayrıca eğlenceli ve hoş bir bulmaca oyunu olan 4444, sonraki seviyelerde çok zorlaşan bir yapıya sahip.

Sonraki seviyelerde basit bir bulmaca android oyununa göre çok daha fazla efekt ve eğlence içeren android apk oyun, hafif yapısının yanı sıra, Akıllı telefon ve tablet 2.2 ve üstü olan telefonlara, ücretsiz olarak kurulabiliyor.

eset_antivirus.png
[h=1]DOSYALAR[/h]
[15,71 Mb]
4444.apk





Asphalt 8 Android Apk Oyunu


İncelemelerimizde android cihazların performanslarını gösterme amaçlı oynadığımız Asphalt 8, hafif bir android apk oyun olmasa bile, ücretsiz olarak oynayabileceğiniz başarılı yarış oyunlarından birisi.

Ayrıca gerçek yaşamda bulunan lisanslı araçlara yer verilen Asphalt 8, çok geniş bir kullanıcı kitlesine sahip.

eset_antivirus.png
[h=1]DOSYALAR[/h]
[40,4 Mb]
Asphalt-8-Airborne.apk





Don't Tap The White Tile (Piyano Çalma Oyunu)


Ekrandaki beyaz yerlere basmadan, piyano çalabileceğiniz Don't Tap The White Tile android oyununda, oldukça çok sayıda müzik yer alıyor.

Hem müzik dinlemek hem de stres atma amaçlı oynayabileceğiniz Don't Tap The White Tile, Akıllı telefon ve tablet 2.3 ve de üstü bulunan telefonlara, ücretsiz olacak şekilde kurulabiliyor.

eset_antivirus.png
[h=1]DOSYALAR[/h]
[6,35 Mb]
Don-t-Tap-The-White-Tile.apk





Smash Hit (Topla Cam Kırma Oyunu)


Cam kırma odaklı yapılan ve çok kaliteli grafiklerden oluşan Smash Hit oyununda, uhrevi bir dünyada ilerliyorsunuz.

Oldukça çok miktarda zorlu bölümün yer aldığı Smash Hit oyununda, elinizdeki metal topları bitirmeden, camları kırarak ilerlemeniz gereklidir.

eset_antivirus.png
[h=1]DOSYALAR[/h]
[49,94 Mb]
Smash-Hit.apk
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst