gittigidiyor

İOS Haftanın En iyi 5 Android Oyunu

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
ANDROiD.png

Haftanın En iyi 5 Android Oyunu
Geçtiğimiz haftalarda düzenli bir biçimde yaptığımız Haftanın Mobil Oyunları içeriğini geçtiğimiz haftadan hatırlayacağınız üzre, Haftanın Akıllı telefon ve tablet Android apk oyunları ve Haftanın iOS Android apk oyunları olarak ikiye ayrılmıştı.
Artık her hafta Cumartesi günleri düzenli bir biçimde sizinle paylaşacağımız Haftanın Android Oyunlarında, her hafta en iyi, en harika, en eğlenceli ve en güncel oyunlara yer vermeye çalışacağız.

Haftanın Android oyunlarının ikinci haftasında, sizler için en iyi ve de en yeni android apk oyunları bir araya topladık.

Zombies: Line Defense Android Apk Oyunu


Zombilerle dolu eğlenceli bir strateji android oyunu olan Zombies: Line Defense'de, zombilerin önlerine engeller koyun, birliklerinizi geliştirin ve de onların sizlere yaklaşmasına müsade etmeyin.

Ücretli olmasına karşın yeni yıl sebebiyle %50 indirimli olan Zombies: Line Defense, Akıllı telefon ve tablet 4.0 ve de üstü bulunan aygıtlarda, oynanılabiliyor.

eset_antivirus.png
[h=1]DOSYALAR[/h]
Zombies: Line of Defense – TD​




Godzilla: Strike Zone Apk Oyun indir


Warner Bros.'un resmi Godzilla oyunu Strike Zone'da, Godzilla'nın gerçek gücünü görün.

Kısa ve ayrıca eğlenceli olmasına karşın, test etmek isteyebileceğiniz Godzilla: Strike Zone, Android 4.0 ve üzeri olan Akıllı telefon ve tablet cihazınızda deneyebileceğiniz, iyi aksiyon oyunlarından birisi.

eset_antivirus.png
[h=1]DOSYALAR[/h]
[10,18 Mb]
Godzilla-Strike-Zone.apk





Machinarium Apk Oyun indir


Kaliteli bir macera oyunu olan Machinarium, başarılı çizimleri vasıtasıyla oynamak isteyeceğiniz oyunlardan birtanesi.

Eğlenceli bölümlerin yanı sıra Bir kaç ödül alan Machinarium, hafif yapısı vasıtasıyla Akıllı telefon ve tablet 2.3 ve üstü bulunan aygıtlarda oynanılabiliyor.

eset_antivirus.png
[h=1]DOSYALAR[/h]
Machinarium Apk indir




VEGA Conflict (Android Uzay Oyunu)


Uzayda yaşanan büyük savaşa katılmak ve kendinize ait uzay filonuzu yönetmek amacıyla VEGA Conflict android oyununu oynayarak, strateji tecrübelerinizi gösterebilirsiniz.

Hem eğlencelieğlenceli ve hoş, hem alışkanlık yapan, hem de ücretsiz olan VEGA Conflict, Akıllı telefon ve tablet 4.2 ve üstü bulunan cihazlarda oynanılabiliyor.

eset_antivirus.png
[h=1]DOSYALAR[/h]
[41,16 Mb]
VEGA-Conflict.apk





Sky Thunder (Android 2D uçak savaşı Oyunu)



Sky Force android apk oyununun daha hafifi bir hali gibi görünen Sky Thunder, giriş seviye cihazlarda oynanılabilecek, başarılı bir 2D uçak savaşı android oyunu.

Akıllı telefon ve tablet 2.1 ve üzeri cihazlarda oynanılabilen oyun, henüz yeni geliştirildiği için ilerde daha iyi özellikleri le güncellenebilir.
eset_antivirus.png
[h=1]DOSYALAR[/h]
[15,96 Mb]
Sky-Thunder.apk
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst