gittigidiyor

İOS Haftanın iOS Uygulamaları - 7 Mart

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
haftanin-ios-uygulamalari.jpg


Yepyeni bir haftanın iOS uygulamaları yazısıyla yine karşınızdayız. Her hafta olduğu gibi bu hafta da birbirinden eğlenceli ve işlevsel uygulamalar sizleri bekliyor. Bu hafta farklı kategorilerden birçok uygulamayı sizler için ele aldık.
İçeriklerimiz arasında Viki – Wikipedia, LongScreen, Unplug ve Brave Web Browser uygulamaları yer alıyor. İsterseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve haftanın iOS uygulamalarına hızlıca bir göz atalım.
Viki – Wikipedia

Wikipedia istemcisi olan Viki – Wikipedia uygulaması, sade arayüzü ve sunduğu özellikler ile ön plana çıkıyor. Viki, iPhone ve iPad uyumunun yanında Apple Watchdesteği sayesinde kullanıcıların, saat üzerinden yakınlarında bulunan öğeler ile ilgili makalelere kolayca uluşmasını sağlıyor.
3D Touch ve zengin arama seçenekleri ile beğeni toplayan Viki – Wikipedia, yeni konular keşfetmek için birebir çözüm.
viki.JPG

Viki – Wikipedia uygulamasını indirmek için tıklayın

LongScreen

LongScreen ile iPhone üzerinden almış olduğunuz ekran görüntülerini tek bir fotoğraf şeklinde toplayabilirsiniz. En fazla 4 adet ekran görüntüsünü tek bir fotoğraf olarak kaydedebilen LongScreen için segmentinin en iyi uygulaması diyebiliriz.
longscreen.JPG

LongScreen uygulamasını indirmek için tıklayın

Unplug

iPhone şarj takip uygulaması olan Unplug ile gün içerisinde iPhone’u kaç defa şarja takıp çıkardığınızı veriler şeklinde görüntüleyebilirsiniz. Günlük, haftalık ve aylık raporlar olarak iPhone şarj döngüsünü tutan Unplugsayesinde, batarya uzatabilirsiniz.
unplug.JPG

Unplug uygulamasını indirmek için tıklayın

Brave Web Browser

İnternette gezerken reklamlar bazen can sıkıcı olabiliyor. Brave Software buna çözüm olarak dahili reklam engelleme özelliği ile gelen Brave Web Browser uygulamasını geliştirdi. Brave Web Browser sayesinde internet sayfalarındaki tüm reklamları engelleyerek, daha hızlı bir web deneyimi yaşayabilirsiniz.
brave.JPG

Brave Web Browser uygulamasını indirmek için tıklayın
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst