gittigidiyor

İOS Haftanın Mobil Oyunları - 08 Şubat 2016

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
haftanin-en-iyi-mobil-oyunlari.jpg
Oyun sektörünün mobil cihazlara doğru yönelmesinden sonra geliştiriciler, birbirinden kaliteli oyunlarını iOS, Android ve Windows Phone platformları için yayınlamaya başladı.
Haftanın en iyi ve en yeni mobil oyunları

Her hafta yeni oyunlar ile çeşitlenen uygulama mağazalarında kaliteli oyunları bulmak bazen zor olabiliyor. Biz de her hafta yeni oyunları sizler için seçerek, bir araya getiriyoruz. Yani işinizi kolaylaştırıyoruz...
İşte haftanın mobil oyunları

Bir başka haftanın Mobil oyunları bölümünde, en iyi ve en yeni Mobil oyunları sıralamaya devam ediyoruz. İşte bu haftanın Mobil oyunları.
Z

MARVEL Avengers Academy

Marvel evreninin yeni mobil oyunu olan MARVEL Avengers Academy, adından da anlaşılabildiği üzere kendi süper kahraman akademimizi kurmamızı konu alıyor. İçerisinde Hulk, Thor ve Nick Fury gibi tanıdığımız karakterleri barındıran oyun, maalesef Türkçe dil desteğine sahip değil.


TinyCo firmasını macera türündeki yeni oyunu olan MARVEL Avengers Academy, hem Android hem de iOS platformları için ücretsiz olarak mevcut durumda. MaalesefWindows Phone için mevcut değil.
:: MARVEL Avengers Academy oyununu Android için buradan indirebilirsiniz.

:: MARVEL Avengers Academy oyununu iOS için buradan indirebilirsiniz.


Cubes World : Star


Haftanın yerli yapımlarından olan Cubes World : Star, oldukça kaliteli ve eğlenceli bir oyun. Android pazarının başarılı bulmaca oyunlarından olan Cubes World : Star, yalnızca 22 MB büyüklüğünde.



cubes-world-star-small.jpg

SuperSa Games firmasının yeni oyunu olan Cubes World : Star, sadece Android platformu için ücretsiz olarak sunulmuş durumda. Maalesef Windows Phone ve iOSplatformları için mevcut değil.
:: Cubes World : Star oyununu Android için buradan indirebilirsiniz.


Zombie Catchers

Zombi avcılığı yapan bir uzaylıyı kontrol ettiğimiz Zombie Catchers, mobiloyun sektörünün en ilginç oyunlarından. 75 MB büyüklüğünde olan ZombieCatchers, başarılı bir aksiyon macera oyunu.
ZombieCatchers.jpeg


Two Men and a Dog firmasının yeni macera oyunu olan Zombie Catchers, hem Android hem de iOS platformları için ücretsiz olarak mevcut durumda. MaalesefWindows Phone için mevcut değil.
:: Zombie Catchers oyununu Android için buradan indirebilirsiniz.

:: Zombie Catchers oyununu iOS için buradan indirebilirsiniz.

Epik Küre

Haftanın bir diğer yerli oyunu olan Epik Küre, bağımlılık yapmaya aday oyunlardan. Arcade türünde olan Epik Küre, minimalist bir tasarıma sahip. Sadece 7 MBbüyüklüğünde olan oyun, eğlenceli ve basit bir oynanışa da sahip.
assdda.png

Yerli Uyyuz firmasını mobil oyunu olan Epik Küre, sadece Androidplatformu için ücretsiz olarak sunulmuş durumda. Maalesef WindowsPhone ve iOS platformları için mevcut değil.
:: Epik Küre oyununu Android için buradan indirebilirsiniz.

Adventure Cube

Bağımlılık yapan Arcade oyunları ile tanıdığımız Ketchapp firmasının yeni oyunu olan Adventure Cube, minimalist yapısı ile dikkatleri çekiyor. Zor olduğu kadar eğlenceli bir oynanışa da sahip olan Adventure Cube, sadece28 MB büyüklüğünde.
cube_4517360.jpg


Firmanın diğer oyunları gibi kısa zamanda yüksek indirme rakamlarına ulaşan Adventure Cube, hem Android hem de iOS platformları için ücretsiz olarak mevcut durumda. Maalesef Windows Phone için mevcut değil.
:: Adventure Cube oyununu Android için buradan indirebilirsiniz.

:: Adventure Cube oyununu iOS için buradan indirebilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst