gittigidiyor

İOS Haftanın Mobil Oyunları - 4 Ekim

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz yeni çıkan oyunları sizler için bir araya getiriyoruz. Bakalım bu hafta hangi oyunlar konuğumuz oluyor

@mehmetkarahanlı@
haftanin-en-iyi-mobil-oyunlari.jpg
Oyun sektörünün mobil cihazlara doğru yönelmesinden sonra geliştiriciler, birbirinden kaliteli oyunlarını iOS, Android ve Windows Phone platformları için yayınlamaya başladı.
Her hafta yeni oyunlar ile çeşitlenen uygulama mağazalarında kaliteli oyunları bulmak bazen zor olabiliyor. Biz de her hafta yeni oyunları sizler için seçerek, bir araya getiriyoruz. Yani işinizi kolaylaştırıyoruz.
Traffic Smash : Racer's Diary

Haftanın yerli yapımlarından olan Traffic Smash : Racer's Diary, oldukça eğlenceli bir yarış oyunu. Adından da anlaşıldığı üzere sıkışık bir trafikte arabamız ile ilerlememizi amaçlayan oyunda oldukça fazla sayıda araba seçeneği de bizlere sunulmuş durumda.
safsfas.png

Kısa süre içinde başarılı indirme rakamlarına ulaşan Traffic Smash : Racer's Diary, Android platformunda ücretsiz olarak mevcut, maalesef iOS veWindows Phoneplatformlarında ise mevcut değil.
Traffic Smash : Racer's Diary'i Android için buradan indirebilirsiniz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
maxresdefault.jpg

Walking Dead Ölüm Kalım Savaşı


Efsaneleşen Walking Dead dizisinin oyunu olan Walking Dead Ölüm KalımSavaşı, oldukça başarılı bir oyun. Orijinal Yürüyen Ölüler çizgi romanlarından uyarlananWalking Dead Ölüm Kalım Savaşı, özellikle dizinin atmosferini sevenler için biçilmiş kaftan.
Tamamen Türkçe yapısı ile dikkatleri üzerine çeken Walking Dead Ölüm Kalım Savaşı, hem Android hem de iOSplatformları için ücretsiz olarak sunulmuş durumda, maalesef WindowsPhone için mevcut değil.

Walking Dead Ölüm Kalım Savaşı'ını Android için buradan, iOS için buradan
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
3540375923_logo.png

Avoid


Bağımlılık yaratan oyunlardan birisi olan Avoid, oyun oynayarak zaman geçirmek isteyen kullanıcılar için biçilmiş kaftan. Başarılı ve kolay bir oynanışa sahip olan oyunda amaç kontrol ettiğimiz karakteri sürükleyerek üstümüze gelen çarklardan kaçınmaya çalışarak hayatta kalmak.
Eğlenceli ve zaman öldürmeye yönelik bir oyun olan Avoid, hem de iOSplatformları için ücretsiz olarak sunulmuş durumda, maalesef WindowsPhone için mevcut değil.

Avodi'u Android için buradan, iOS için buradan indirebilirsiniz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
4gnTbQD.jpg

Need for Speed No Limits


Oyun pazarının efsaneleşen serilerinden biri olan Need For Speed yeni oyunu ile karşımıza çıktı. Serinin eski oyunlarındaki tadı mobil platformlarda da yakalamanıza olanak sağlayan Need for Speed No Limits, mobil oyun pazarının en başarılı oyunlarından.
Asphalt 8 ve Real Racing 3 gibi oyunlara güzel bir alternatif olacak olan Need for Speed No Limits, hem Android hem de iOS platformları için ücretsiz olarak sunulmuş durumda, maalesef Windows Phone için mevcut değil.

Need for Speed No Limits'i Android için buradan, iOS için burdanindirebilirsiniz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
maxresdefault.jpg

Deer Hunter 2016


Pazarın bilinen serilerinden olan Deer Hunter, 2016 versiyonu ile karşımıza çıktı. Avcılık ve nişancılık oyunlarını sevenler için yıllardır en iyi alternatif olan Deer Hunter serisi bu başarısını son oyunu ile de koruyacak gibi görünüyor.
Küçük sayılabilecek yapısına rağmen oldukça kaliteli grafiklere sahip olan Deer Hunter 2016, hem Android hem de iOS platformları için ücretsizolarak sunulmuş durumda, maalesef Windows Phone için mevcut değil.
Deer Hunter 2016'yı Android için buradan, iOS için buradan indirebilirsiniz
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst