gittigidiyor

İOS Haftanın Mobil Oyunları

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
haftanin-en-iyi-mobil-oyunlari.jpg


Oyun sektörünün mobil cihazlara doğru yönelmesinden sonra geliştiriciler, birbirinden kaliteli oyunlarını iOS, Android ve Windows Phone platformları için yayınlamaya başladı.
Haftanın en iyi ve en yeni mobil oyunları

Her hafta yeni oyunlar ile çeşitlenen uygulama mağazalarında kaliteli oyunları bulmak bazen zor olabiliyor. Biz de her hafta yeni oyunları sizler için seçerek, bir araya getiriyoruz. Yani işinizi kolaylaştırıyoruz.


İşte haftanın mobil oyunları

Bir başka haftanın Mobil oyunları bölümünde, en iyi ve en yeni Mobil oyunları sıralamaya devam ediyoruz. İşte bu haftanın Mobil oyunları.




1-1481449088.jpg


Samorost 3

Machinarium ve Botanicula gibi el emeği oyunlarla gönlümüzü çalan Amanita Design, Samorost 3 ile yeniden karşımızda. Önce PC için çıkan yeni oyun, geçtiğimiz dönem de iOS için satışa çıkmıştı. Şimdiyse sıra Android platformunda. Oyunun 10 TL gibi bir fiyatı olduğunu belirtelim.
:: Samorost 3 Android için indir.

2.png


Amateur Surgeon 4

Doctor Bleed’in kabus gibi macerası kaldığı yerden devam ediyor. Yeni oyunda favori karakterlerimiz geri dönüyor ve onlarla beraber 100’ün üzerinde yeni cerrahi operasyona katılıyoruz. Pizza kesici ilse kimi ölümden döndürebiliriz bilmiyoruz ama Android ve iOS için çıkan Amateur Surgeon 4’ün ücretsiz olduğunu da ekleyelim.
:: Amateur Surgeon 4 Android için indir.

:: Amateur Surgeon 4 iOS için indir.

3-1481449126.jpg


Soldiers Inc: Mobile Warfare

Tamamen yeni bir tür strateji oyunu olan Soldiers Inc, sizi mobil platform üzerinde büyük savaşlara sokuyor. Kendi askerlerinizi eğittiğiniz, üssünüzü oluşturduğunuz ve düşmanlarınıza karşı ordunuzu yönettiğiniz oyun, 2037yılında geçen kurgusal bir atmosferi konu alıyor. Soldiers Inc hem Android hem de iOS’ta ücretsiz olarak indirilebilir.
:: Soldiers Inc: Mobile Warfare Android için indir.

:: Soldiers Inc: Mobile Warfare iOS için indir.

4.jpeg


Glitch Fixers

İnternet saldırı altında ve onu kurtarmak için Powerpuff Girls harekete geçiyor. Tur bazlı dövüş sistemi ile dikkat çeken Glitch Fixers’da, olabildiğince saldırıyı doğru şekilde hesaplamalı ve bunları zincir halinde uygulamalısınız. Oyun hem iOS hem de Android için ücretsiz.
:: Glitch Fixers Android için indir.

:: Glitch Fixers iOS için indir.



 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst