gittigidiyor

İOS Hangi Telefon Modellerine imei Atılır? Hangi Modellere imei Atılmaz

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
images.jpg

Hangi Telefon Modellerine imei Atılır? Hangi Modellere imei Atılmaz?
Bazı arkadaşlarımız telefonlarını yurt dışından getirtmekteler ama bilmedikleri bir şey var yurt dışından telefon getirtmek mantıklı mı? bence değil çünkü hem garanti yurt dışında kalıyor hemde imei atılması problem olabiliyor. Bence 300-400 TL için kar elde edeceğiz diye telefonun imei ve garanti dışında kalmaya değmez. Üstüne birde telefonun kullanım dışında kalması da bu işin cabası. O yüzden en mantıklısı telefonunuzu TÜRKİYE den almak diye düşünüyorum.

Apple Telefonlarda imei Yükleme:
iOS yazılım kullanan telefonlarda imei yüklenmesi malesef yapılamıyor. Bazı yerlerin imei yükleriz denesinede pek aldanmayın yapılsa bile bir kaç gün sonra telefonunuz kullanılamaz duruma gelebilir.

Samsung Telefonlarda imei Yükleme:
Samsung neredeyse tüm dünyada kullanılan bir telefon markası özelliği taşıyor. Samsung firmasının ürettiği eski modellerde imei yüklemesi yapmak mümkün ama 1000 TL nin üstündeki telefonlarada malesef imei yüklenmesi yapılamıyor. imei atma işlemi neredeyse Galaxy S4 modelinden sonra bitti diyebiliriz.

Samsung imei atılamayan telefon modelleri :Galaxy S5, Galaxy S5 Mini, Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge+, Note 3, Note 3 Neo, Note 4, Note Edge, Note 5, Galaxy Alpha telefonlara imei atma işlemi yapılamıyor. Yeni seri olan A ve E modellerinede imei atma işlemi malesef yapılmıyor.

Nokia ve Microsoft Telefonlarda imei Yükleme:
Zamanın en çok satan telefonlarından birisi olan Nokia telefonlarada imei atmak artık mümkün değil çünkü değmez.

Blackberry Telefonlarda imei Yükleme:
Blackberry telefonlar içinde malesef imei onarımı veya imei yükleme işlemi olmuyor.

Asus, Lenovo, OnePlus, Meizu, ZTE, Huawei firmalarının ürettikleri MTK işlemci kullanan modellerinde imei onarım ve imei yükleme olabiliyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst