gittigidiyor

İOS Hayatınızı kolaylaştıracak en iyi 5 ekran kilidi alternatifi

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Android telefonlar neredeyse tüm ihtiyaçlarınızı sistem üzerinde kişiselleştirip, özelleştirmenize imkan tanıyor. Buna ekran kilitleri de dahil. İşte etkileyici tasarımlar ve birbirinden faydalı özellikleri ile işinize fazlasıyla yarayabilecek ve bir ekran kilidinden çok daha fazlası olan 5 uygulama.
cover-teaser-w628.jpg
© Cover
Cover

Cover, size daha çok içerik odaklı bir tasarım sunuyor. Aslında uygulamanın temelinde yatan düşünce sizin doğru yerde doğru zamanda doğru uygulamaya en hızlı şekilde ulaşabilmenizi sağlamak. Uygulamanın birçok bölümü Google Now ile benzer özellikler sergiliyor. Örneğin iş adreslerinizi girdiğiniz zaman uygulama buna göre siz iş yerinizdeyken orada daha çok kullandığınız uygulamaları öne alacak. Ekranı yukarı ve aşağı kaydırarak da gayet kolay bir kullanım imkanı sağlayan Cover’ın beta versiyonu Google Play Store üzerinden indirilebilir.
cover-menu-apps-scrollen-w628.jpg
© Android
cover-lock-screen-beta-f75084-w80.png
Cover Lock Screen (beta)

 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Start

Start, Play Store zerindeki dikkat eken ekran kilitleri arasnda. Halka eklindeki mens ile ekran kilidi, tm uygulamalara ok hzl eriim imkan salyor. Ekran kilidi ayn zamanda tarih, saat ve pil durumunu da gsteriyor. Ekrann st sa ksmnda yer alan ayarlar ile grnmn ve alma eklini istediiniz ekilde deitirebilirsiniz. Start€™ cretsiz olarak Google Play Store zerinden indirebilirsiniz.
start-lockscreen-w628.jpg
Android
start-998604-w80.png
Start
YKLE
Ubuntu Lockscreen

Ubuntu iletim sistemi gerekten farkl. yi ya da kt demiyorum ama farkl. Eer Ubuntu€™dan ufakta olsa bir paray denemek isterseniz ite size frsat. Ubuntu Lockscreen halka eklindeki mens ile kolaylk salarken, ekranda yine bildirimleri, tarih, saat bilgilerini grebilirsiniz. Ekran sadan sola kaydrarak da uygulamalarn ksa yollarna ulaabilirsiniz. sterseniz mzik alarnz kilit ekranna koyabilirsiniz. Gvenlik olarak parola ya da PIN seenekleri sunan ekran kilidi soldan sa tek kaydrmanz ile de ekran ayor.
androidpit-ubuntu-lockscreen-w628.jpg
Android
ubuntu-lockscreen-8cd301-w80.png
Ubuntu Kilit Ekran
YKLE
UnlockYourBrain

Gnde ortalama 80 defa telefonumuza bakyoruz. Her seferinde yeni bir ey rensek ya da en azndan bilinaltmza kaydetsek nasl olurdu? te UnlockYourBrain her seferinde sorduu matematik sorular ya da yabanc dilde kelimeler ile zihninizi zinde tutmay amalyor.
androidpit-unlockyourbrain-lockscreen-w628.jpg
AndroidEkranda yer alan matematik ya da kelime sorular skld takdirde elbette geilebiliyor. Yine de siz sorular cevaplarsanz kafadan gnde 80 kelimeyi renir ya da hatrlarsnz. UnlockYourBrain, Google Play Store zerinden cretsiz olarak indirilebilir.
unlockyourbrain-is-now-semper-8aa0f9-w80.png
UnlockYourBrain - Semper
YKLE
DashClock widget

Ekran kilidi kurmann en popler ve kolay yolu widget kullanm. Bu kategoride ise en popler widgetlardan biri DashClock Widget nk gerekten kendinize gre ekillendirmek iin ok esnek. Mesela saatin yanna alacanz widget, hava durumunu ya da okunmam mesajlarnz gsterebilir, tamamen size kalm.
dashclock-widget-battery-w628.jpg
DashClock Widget / AndroidDashClock Widget, Google Play Store zerinden cretsiz olarak indirilebilir. Eer eklentilerini de indirmek isterseniz bu biraz vaktinizi alabilir nk gerekten ok geni bir seenek yelpazesine sahip. Eer hepsini grmek istiyorsanz sadece €œDashClock€ olarak aratmanzda fayda var.
dashclock-widget-e9ece3-w80.png
DashClock Widget
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst