gittigidiyor

İOS Helikopter ile insanları Kurtarma Oyunu (Helicopter Hill Rescue 2016) Apk indir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1453625343_helicopter-hill-rescue-2016.png

Helicopter Hill Rescue 2016 Apk indir
Helikopter Hill Rescue 2016 android telefon ve tabletlerde oynanan an balans ve kurtarma görevleri yapılan helikopter oyunudur. Şehirdeki veya denizdeki zor durumda kalan insanları helikopterimiz ile kurtarmaya çalıştığımız oyunun grafikleri mükemmeldir. Çok gerçekçi helikopter deneyimi yaşatır.Helikopter platformundan kalkarak kurtaracağına adamın bulunduğu yere gidiyoruz ve alçalıp adamı kurtarıyoruz. Oyunda halikop teri sol el ile kullanırken sağ el ilede helikopterin yüksekliğini ayarlıyoruz. Oyunda toplam 5 helikopter bulunmaktadır ve paramız arttıkça bu helikopterlerin kilidini açıp kullanabiliyoruz.

Helikopter Hill Rescue özellikleri
1- Oyun ücretsizdir
2- Gerçekçi helikopter çizimleri ve kullanma
3- Çok gerçekçi 5 adet helikopter kullanabilme
4- Helikopterleri kullanma kolaylığı ve eğlenceli zaman geçirme




eset_antivirus.png

[h=1]DOSYALAR[/h]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst