gittigidiyor

IOS için Google Haritalar Güncellendi

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]IOS için Google Haritalar Güncellendi[/h][h=2]Google'ın Haritalar uygulamasında uzun süreden beri güncellemeler devam ederken yeni bir iOS güncellemesi duyuruldu.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
ios-icin-google-haritalar-guncellendi.jpg
Google Haritalar özellikle sürücüler için pek çok yenilik ile geldi. Yapılan resmi açıklamalarda Google Haritalar için yeni bir iOS özelliği üzerinde durulurken trafik koşullarını gösteren ek widget olarak tanımlanan bölümlere yer verildiği duyuruldu. "Yakındaki Trafik" olarak adlandırılan bu özellikl ile birlikte artık kişiler yakındaki trafik durumunu kolay bir şekilde görebilecek.
Renklerle İfade Edilecek
Uygulamada yeşil olarak işaretlenmiş yollar, yol boyunca herhangi bir sorunla karşılaşmayacağını gösterirken kırmızı bir yol tam tersini ifade edecek. Widget ayrıca, "bölgenizdeki hafif trafik" veya "normalden daha hızlı" gibi biraz daha detaylı bilgiler de sunabilecek.
Yeni Özellik Nasıl Denenecek?
Yeni özelliği denemek için widget'lar sayfasına ulaşmanız gerekiyor. Bunun için iPhone'unuzun sağa hızlıca kaydırın. Alt bölüme inin ve düzenleye dokunun. Ardından Yakındaki Trafik'i bulana kadar listeyi aşağıya doğru kaydırın. Eklemek için ise yeşil "+" işaretine dokunun.
Güzergahınızda Neler Var?
Seyahatinizi ayarladıktan sonra ise ara düğmesine basarak yakınlarınızdaki süpermarketler, benzin istasyonları, kafeler ve restoranlar gibi yerleri içeren yer listesine ulaşabilir ve seçim yaparak buralara da kolay bir şekilde erişebilirsiniz. Normal hata düzeltmelerini de içeren Haritalar güncellemesi (sürüm 4.25) App Store uygulaması ile kolayca alınabilir
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst