gittigidiyor

İOS İftar Sofraları İçin Muhteşem Android Ve iOS uygulamaları

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
android-logo-1.jpg



android-logo-1.jpg


Muhteşem iftar yemekleri bulabileceğiniz ve size yardımcı olacak Android ve iOS için yemek uygulamaları bu yazımızda.
Ramazan ayında iftar da hangi yemeği yapmakta zorluk mu yaşıyorsunuz? Size çok iyi yardımcı olabilecek Android ve iOS için yemek uygulamalarını bu yazımızda bir araya getirdik.

android-logo-1.jpg

Nefis Yemek Tarifleri: Bu uygulama ile birçok çeşit yiyecek tariflerine bakabilir. “Bugün ne pişirsem?” bölümü ile hızlıca öneriler alabilir, arama bölümünden istediğiniz yemeğin tarifini bulabilir, tarif videolarını izleyebilir, kullanıcıların tariflerine bakabilir, en sevdiğiniz yemek tariflerini favorilerinize ekleyebilir, diğer kullanıcılara yemekler ile ilgili sorabilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz. Android ve iOS için aşağıdaki bağlantıları kullanarak indirebilirsiniz.

S60608-160808.jpg
S60608-161324.jpg
Android:

DownloadQR-Code
Nefis Yemek Tarifleri
Developer: Nefis Yemek Tarifleri
Price: Free



iOS:

DownloadQR-Code
Nefis Yemek Tarifleri
Developer: Nefis Yemek Tarifleri
Price: Free



Tarif Küpü – Yemek Tarifleri: 2000’i aşkın yemek tarifleri ile her gün size menüler önermektedir. Bu uygulamanın asıl amacı yemek yapmayı öğretmektir mutfak akademisi kategorisi altında her türlü detaylı bilgileri bu uygulama ile bulabilirsiniz. Android ve İOS için aşağıdaki indirme bağlantılarını kullanarak indirebilirsiniz.
<
S60608-185751.jpg
S60608-185744.jpg
Android:

DownloadQR-Code
Tarif Küpü
Developer: Kevserin Mutfağı
Price: Free*



iOS:

DownloadQR-Code
Tarif Küpü - Yemek Tarifleri
Developer: Yasin Turkdogan
Price: Free*



Așcı – Videolu Pratik Yemek Tarifleri: Bu uygulama ile pratik videolu yemek tariflerini bulabilirsiniz. İOS için aşağıdaki bağlantıyı kullanarak indirebilirsiniz.
<
screen322x572-2.jpeg
screen322x572.jpeg

DownloadQR-Code
Aşçı - Videolu Pratik Yemek Tarifleri
Developer: World-Software
Price: Free*



Efsane Tarifler: Dünyanın dört bir yanından yemek tariflerini görüp mekan ve yemek hakkında bilgiler bulabileceğiniz uygulamadır. Ayrıca yemek tariflerini beğenip sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz. iOS için aşağıdaki bağlantıyı kullanarak indirebilirsiniz.
screen322x572-3.jpeg
screen322x572-1.jpeg

DownloadQR-Code
Efsane Tarifler
Developer: Inosas
Price: Free



Pratik Yemek Tarifleri: Bu uygulamanın basit arayüzü ile hızlıca yemek ve tatlı tariflerine göz atıp istediğiniz yemeğin yapılıșına bakabilirsiniz. Android için aşağıdaki bağlantıyı kullanarak indirebilirsiniz.
S60608-164725.jpg
S60608-164846.jpg

DownloadQR-Code
Pratik Yemek Tarifleri
Developer: Akıllı Uygulamalar
Price: Free



İnternetsiz Yemek Tarifleri: bu uygulama ile internet olmadan yemek tariflerine bakabilir, rastgele yemek tarifi alabilir, favori yemek tariflerini favori listenize ekleyerek hızlı ulaşabilirsiniz. Android için aşağıdaki bağlantıyı kullanarak indirebilirsiniz.
<
S60608-171359.jpg
S60608-171009.jpg

DownloadQR-Code
İnternetsiz Yemek Tarifleri
Developer: EAsoftware
Price: Free



android-logo-1.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst