gittigidiyor

İOS Marshmallow’la Gelecek Bazı Özellikleri Şimdiden Samsung Cihazlarınızda

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
marshmallow-la-gelecek-bazi-ozellikleri-simdiden-samsung-akilli-telefonunuzda-kullanabilirsiniz-705x290.jpg
Samsung’a ait uygulama olan SideSync, telefonunuzu ya da tabletinizi PC ile senkronize edebilmenizin yanı sıra Marshmallow ile gelecek bazı özelliklerin şimdiden kullanılabiliyor olmasını sağlıyor.Muhtemelen Samsung cihazınızda henüz Android 6.0 Marshmallow güncellemesi bulunmuyor. (zaten şu ana kadar Android kullanıcılarının yalnızca % 0.5’i Marshmallow kullanabiliyor) Fakat Samsung’un güncellediği SideSync, Marshmallow’un hem yakın bir zamanda Samsung cihazlarına geleceği anlamını taşıyor hem de Marshmallow güncellemesiyle birlikte gelecek bazı özelliklerin şimdiden kullanılabilmesini sağlıyor.

SideSync, cihazınıza son güncellemeleri getirmesinin yanı sıra bazı hataları düzeltip iyileştirmelerde bulunabilen bir uygulama. Ayrıca akıllı telefonunuzu ya da tabletinizi PC ile uyumlu hale getirerektelefonüzerinden yapacağınız birçok işlemi PC üzerinden yapabilmenizi sağlıyor. Örneğin bilgisayarda kopyaladığınız bir içeriği telefonunuza yapıştırabiliyorsunuz. Ya da fare ve klavye yardımıyla telefonunuzu kontrol edebiliyorsunuz.

463578.png


Uygulama aslında uzunca bir süredir kullanılabilir durumda. Fakat gelen son güncellemeyle artık uygulamanın Android 6.0’ı destekliyor olması, Marshmallow güncellemesiyle dosya transferinin geliştirilmesi ve Video Player seçeneğinin eklenmesi, artık tüm hazırlıkların Marshmallow üzerinde yoğunlaştığını gösteriyor. Bunun dışında URL paylaşımının isteğinize göre yapılandırılabiliyor olması (açma-kapama), URL bildirimlerinin popup olarak görülebilmesi ve akıllı telefon - tablet cihazınız üzerinden dosyaların kaydedilme özelliği, gelen son güncellemeyle eklenen yenilikler olarak karşımıza çıkıyor. Bu özellikler aslında Android 6.0 Marshmallow güncellemesiyle kullanılabiliyor olacaktı, SideSync ise şimdiden kullanabilinmesini sağlıyor.
SideSync


 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Samsung, Galaxy Note 5 için Android 6.0.1 Marshmallow güncellemesinin dağıtımına başladı. Peki, Android 6.0.1 Marshmallow Galaxy Note 5 üzerinde nasıl görünüyor?

galaxy-note-5-update.jpg
Android 6.0 Marshmallow güncellemesi çıktıktan 5 ay sonra amiral gemisi modellerine güncelleme vermeye yavaş yavaş başlayan Samsung, diğer Android telefon üreticileri gibi çok eleştirilmişti. Samsung bu konuda daha fazla beklememek için bugün bir güncelleme yayınladı.



Note 5 için Android 6.0.1 Çıktı!

Samsung, Galaxy Note 5 için Android 6.0.1 Marshmallow güncellemesini bugün dağıtmaya başladı.
Android 6.0.1 Marshmallow güncellemesi Türkiye kullanıcıları ile geç de olsa buluştu Peki, Android 6.0.1 yüklü Galaxy Note 5 nasıl görünüyor?



Galaxy Note 5 için Android 6.0.1 Marshmallow güncellemesini Ayarlar>Cihaz Hakkında>Yazılım Güncelleme bölümünden kontrol edebilirsiniz.
Galaxy Note 5 için Android 6.0.1 Marshmallow güncelleme ayrıntıları

- Yeni TouchWiz, gelişmiş kullanılabilirlik ve güncellenmiş bir görsel tasarıma sahiptir.
- Quick connect sayesinde bağlı olduğunuz cihazları ve önceki bağlantılarınızı görerek yakındaki cihazları kolaylıkla bulabilir ve bunlara bağlanabilirsiniz.
- Parmak izi, güçlü bir koruma yöntemidir. Parmak izi eklemek için alternatif bir kilit açma yöntemi (desen, PIN veya şifre) gereklidir.
- Gelişmiş güç tasarrufu modu, arka plan verilerini kısıtlayarak pil ömrünüzü uzatır.
- Yeni titreşim modeli konsepti uygulandı.
- Şu öğenin ayarları sıfırlandı: Tema, E-posta, Simge/Widget.
Boyut: 1385,61 MB
note-5-android-marshmallow.jpg

Eğer güncelleme görünmüyorsa buradan Android 6.0.1 ROM'unu indirip yükleyebilirsiniz. Ancak size tavsiyemiz güncellemenin OTA üzerinden sunulmasını beklemeniz yönünde olacak.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Sony akıllı telefon modelleri Xperia Z3 ve Xperia Z2'nin ardından Xperia Z3 için Android 6.0 Marshmallow güncellemesini de yayınladı. Güncellemeye ilişkin detaylar haberimizde.


sony_xperia_z3_tablet_compact_1-1.jpg

Sony güncelleme dağıtımı konusunda biraz gecikmeli de olsa kullanıcılarını mağdur etmeyen bir firma. Xperia Z5 serisi modeller için Android 6.0 güncelleme dağıtım sürecinin tamamlayan Japon üretici, geçtiğimiz günlerde ise eski amiral gemisi modeller Xperia Z3 ve Xperia Z2içinAndroid 6.0.1 Marsmallow güncellemesini yayınladı.
Sony güncelleme dağıtım sürecine bu defa 8 inç ekrana sahip Xperia Z3 Tablet Compact modelini dahil etti. Tablet sahipleri Android 6.0.1güncellemesini OTA ve Sony PC Companion aracılığıyla almaya başladı.
sony.jpg

Android 6.0.1 Güncellemesi Neler Getiriyor?

Güncelleme 23.5.A.0.570 yapı numarasıyla kullanıcılara sunuluyor. Kullanıcıları bu güncelleme ile uygulama izinleri ve güvenlik konusundaki iyileştirmeler dışında Sony'nin sade arayüzü karşılayacak. Ayrıca Doze uygulaması da bu güncelleme ile birlikte sunuluyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst