gittigidiyor

İOS Minecraft İndir!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Minecraft İndir! Cep Telefonu ve Bilgisayar için Oyun Yükle

Minecraft çok kısa bir sürede milyonlarca kişinin bu oyunu oynamasını sağlayan en güzel ve en zevkli strateji oyunlarının başında yer alıyor.


minecraft-indir-en-eglenceli-ve-zevkli-strateji-oyunu.jpg
Minecraft, kısa zaman içerisinde dünya üzerinde yüksek indirme sayılarını yakalamayı başaran en popüler strateji oyunlarından biri ve gün geçtikçe sahip olduğu oyuncu kitlesini arttırmaya devam ediyor. Blok kırma, yerleştirme ve hayatta kalma temelli bir oyun olan Minecraft'ı bu kadar popüler yapan en büyük özelliklerinin başındaysa oyuncuların sahip oldukları hayal gücünü sınırsız şekilde kullanabiliyor olmaları yatıyor.
Minecraft İndir

Oyunun başlarında kırarak toplayacağınız bloklar yardımıyla gece ortaya çıkan yaratıklara karşı sığınmak için inşaa edeceğiniz küçük barınaklar sonrasında yavaş yavaş kendinizi geliştirmeye başlayarak farklı eşyalar ve araçlar üretebilmeye başlayacaksınız. Bir yerden sonra tek başınıza veya arkadaşlarınız yardımıyla kimsenin aklına gelmeyecek, hayalini dahi kuramayacağı yapılar veya mekanlar oluşturabileceksiniz.
Yaratıcılığınızın sınırlarını zorlayabileceğiniz bir oyun olan Minecraft'ın büyülü dünyası, dünya üzerinde birçok oyuncuyu etkilediği gibi sizleri de etkilemeyi başarabilir. Diğer oyuncular tarafından yapılan şeyleri gördükten sonra, ben daha iyisini yapabilirim diyerek başlayacağınız oyunda çılgınca projelerinizi hayata geçirebilirsiniz.
Ayrıca oyunun en eğlenceli kısımlarından birisi de karanlığın basmasıyla birlikte ortaya çıkan ve sizi avlamaya çalışan gizemli yaratıklar. Bu nedenle sabahın ilk ışıklarını görebilmek istiyorsanız yapmanız gereken ya bu yaratıklara karşı savaşmak ya da inşaa etmiş olduğunuz evinizde geceyi geçirerek sabah olmasını beklemek.
Minecraft arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz farklı ve sıradışı bir oyun arıyorsanız üretimin ve eğlencenin iç içe olduğu Minecraft'ı mutlaka denemenizi öneririm.
 

Gray

Aktif Üye
Katılım
16 Kas 2021
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Yaş
25
Sizin yazınızdan sonra Minecraft'ın artık birçok versiyonu var tesadüf eseri bu makaleyi okudum. :D
 

Gray

Aktif Üye
Katılım
16 Kas 2021
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Yaş
25
Sizin yazınızdan sonra Minecraft'ın artık birçok versiyonu var tesadüf eseri bu makaleyi okudum apk minecraft pe at Modsuper beni mutlu eden bir versiyon
 

davepittman

Aktif Üye
Katılım
16 Nis 2022
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Yaş
23
Bu harika yazınızı okuduğum için çok şanslıyım. Minecraft oyununu gerçekten çok seviyorum.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst