gittigidiyor

İOS Motorola, Marshmallow güncellemesi alacak modellerini açıkladı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Motorola firması dün Android 6.0 Marshmallow güncellemesi alacak cihazlarını açıkladı.

motorola-logo-.jpg

Google’ın yeni Android sürümü 6.0 Marshmallow’u duyurması ile birlikte akıllı cihaz üreten firmalar çalışmalarına başladı. Üretici firmalar sundukları cihazlara yeni mobil işletim sisteminin güncellemesini vererek kullanıcı memnuniyetini artırmaya çalışıyor.
Motorola-marshmallow-1.jpg

Bu firmalar arasında geçtiğimiz günlerde Samsung, LG ve HTC gibi firmalar hangi cihazlarına Android’in son sürümü Android 6.0 Marshmallow güncellemesi vereceklerini açıklamışlardı. Samsung, LG ve HTC’nin güncelleme vereceği cihazların hangisi olduğuna dair yaptığımız habereburadan ulaşabilirsiniz. Google’ın geliştirdiği Android 6.0 Marshmallow, daha az enerji tüketimi ve daha stabil çalışması ile dikkat çekiyor. Motorola firması düne kadar hangi cihazlarına Marshmallow güncellemesivereceği hakkında bir açıklama da bulunmamıştı. Dün itibarı ile Motorola hangi cihazlarının Marshmallow güncellemesi alacağını açıkladı.
Lenovo bünyesinde gelişimini sürdüren Motorola’nn yaptığı açıklamaya göre Android 6.0 Marsmallow güncellemesi alacak cihazlar listesinde Moto X, Moto X Style, Moto X Play, Moto G 2015, Moto X 2014, Moto G 2014, Moto G 4G, Droid Turbo, Moto MAXX ve Moto Turbo akıllı telefonlar bulunmakta. Google Motorola işbirliği ile üretimi gerçekleştirilen Nexus 6 akıllı telefon modeli ise önümüzdeki hafta güncellemeyi alacak. Bakalım Motorola açıkladığı bu modeller dışında başka cihazlarına da güncelleme verecek mi?
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst