gittigidiyor

İOS Psiphon Android Yasaklı Sitelere Giriş Uygulaması

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

Psiphon Android Yasaklı Sitelere Giriş Uygulaması
Son dönemlerde yasaklanan siteler çoğu insanın günlük gezinti yaptığı sitelere girmesine engel olmuştur. İnsanlar bu sitelere girmenin farklı yollarını aramıştır. Sonuç itibari ile çoğu kullanıcı DNS ayarlarını değiştirerek istediklere siteler ulamış ve yasak süresince bu şekilde bilgisayarlarını kullanmıştır. Fakat telefon veya tableti olanlarda böyle bir durum söz konusu olmadığı için çoğu kişi akıllı cihazlarıyla kullanımı yapamamıştır.

Kullanıcıların farklı siteler aracılığı ile yasaklı sitelere giriş yapmasına son vermek için yapılan bu program tamamen sorunsuz çalışmaktadır. Güvenli bir şekilde istediğiniz yasaklı siteye girmek için kullanabileceğiniz Psiphon programı ile artık daha kolay erişim ve hızlı bir bağlantı kuracaksınız.

Dünyada bir milyondan fazla kişinin bu tarz programlar kullandığı biliniyor. Bu program sayesinde hem istediğiniz sansür bulunan siteye girebiliyorsunuz hem de hiçbir risk altında olmuyorsunuz. Sizin için tüm görünürlüğünüzü yok eden program sizi takip eden uyduruk sitelerden kurtarıyor. Tahmin edilenden az yer kaplayan program son derece de hızlı çalışıyor. Aynı zamanda bu programa sahip olmakta ücretsiz.




eset_antivirus.png
[h=1]DOSYALAR[/h]
[8,48 Mb]
Psiphon.apk



[8,05 Mb]
Psiphon-Pro.apk
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst