gittigidiyor

İOS Reddit’in resmi Android uygulaması beta test kullanıcıları için yayınlandı!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
android-ic-sayfa.jpg





Bir paylaşım sitesi olan Reddit’in resmi uygulaması beta kullanıcılarına sunuldu!

Kapalı bir beta topluluğuna sahip olan Reddit uygulaması için şu anda beta grubuna katılamıyorsunuz. Ancak yazımızın sonunda uygulamaya ait .apk dosyasını indirebileceğiniz bağlantıyı paylaştık. Bağlantıyı kullanarak uygulamayı indirebilir ve .apk dosyasını cihazınıza yükleyebilirsiniz.
Her ne kadar sahalara dönüşü uzun sürse de şu anki geliştirme aşamasını düşündüğümüzde uygulamanın çok da etkileyici özellikler sunmadığını belirtelim. Ancak yine de iş görür! Bir uygulamanın görünümü gerçekten önemlidir ve uygulamanın görünümü ve estetikliği gerçekten başarılı. Konularda çok sayıda yorum yapılır ve yorumları okumak gerçekten zaman alabilmekte. Konulardaki yorumları daraltma gibi bir özellik ile geliştiriciler önemli bir kolaylık sağladılar.



Görüntüleri açmak için etkili bir yöntemi olmayan uygulamada görüntüler uygulama içi tarayıcıda açılıyor. Genel olarak değerlendirdiğimizde bağlantıları açmak gerçekten uzun bir süre alıyor yani yavaş. Durum çubuğunun renginin içeriğe göre değişmemesi gibi bazı detaylar garip olmuş. Renk değişiyor ama neye göre?

Böyle bir uygulamanın olması gerçekten güzel ancak yine de iyileştirilmesi gereken bazı noktalar mevcut. Uygulamada gece modu (night mode) yer almakta. Ancak Amoled ekranlı bir cihaza sahipseniz gece modundaki gri renklerden dolayı biraz hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Uygulamayı indirip kullanmak isteyen arkadaşlarımız bu bağlantıdan indirebilirler.


android-ic-sayfa.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst