gittigidiyor

İOS [ROM] [Unofficial] Resurrection Remix (Galaxy S4)

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

Samsung Galaxy S4 cihazınıza Resurrection Remix Rom’unu yüklemeye ne dersiniz? cevabınız evet ise buyurun sizi içeri alalım.

Resurrection Remix romu CyanogenMod romu baz alınarak ortaya çıkarılmıştır. Yani kaynağı CyanongenMod romudur. Ancak buna rağmen tabi ki çok sayıda özelleştirmeye sahiptir. Bunun yanı sıra romun işletim sistemi sürümünün Android 5.1.1 Lollipop olduğunu ayrıca belirtelim. Daha fazla uzatmadan romun kurulumuna geçelim.


Bu rom yalnızca Samsung Galaxy S4 GT-I9505 içindir başka bir cihaza ve model numarası farklı olan bir cihaza yüklemeye çalışmayın. Aksi takdirde cihazınızın brick olma ihtimali yüksek bunu göz önüne alarak hareket edin.

Yapacağınız işlemler tamamen size aittir. Dilerseniz lafı fazla uzatmadan kuruluma ait anlatımları uygulayalım.

Rom Dosyaları

Rom dosyasını buradan indirin.

Gapps paketini de buradan indirin.

Kurulum

• Öncelikle her ihtimale karşı sistem yedeği almanızı şiddetle öneriyoruz

• İndirdiğiniz zip dosyalarını hafıza kartına kopyalayın.

• Cihazı Recovery Mode da başlatın.

• Wipe Data + Wipe Cahce işlemlerinin tümünü yapın ve işlem tamamlanınca geri gidin.

• “Install zip from SDCard1” seçeneği ile indirdiğiniz zip dosyalarını sırasıyla yükleyin ve cihazı yeniden başlatın.

• İlk açılış 10-15 dakika kadar sürebilir

Not: Romu güncelleyeceğiniz zaman Wipe işlemi olarak sadece “wipe cache partition + wipe dalvik cache” işlemlerini yapmanız yeterlidir. Herhangi bir uygulamanız silinmeyecek, ayarlarınız sıfırlanmayacaktır.

Ekran Görüntüleri



 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst