gittigidiyor

İOS Şifalı Olduğu Düşünülen Dualar Uygulaması

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1451217231_sifali-dualar.jpg

Şifalı Dualar Apk indir
Tarihte her canlı var olduğu sürece yaşam ve ölüm arasında Allah'ın verdiği hayatı yaşamaktadır. Her hayrın sahibi Rabbimiz, bazen şer ile de kendisine iyi bir kul olabilmemiz için bizi sınamaktadır. Hayatımızın büyük bir bölümünü sağlıkla yaşayabildiğimiz gibi, çeşit çeşit hastalıklara da göğüs germemiz gerekmektedir. Allah-ü Teala yarattığı her hastalığın şifasını da vermiştir.

Elbette ki ilmi bir kenara koymayacağız. Günümüzde tıp ilerlemiş, türlü türlü hastalıklara çare bulunduğu gibi, birçok hastalığa da ne yazık ki çare bulunamamıştır. Biz her iki durumda da bizi yaratan Allah'ın dua kapısını çalmalıyız. O ki yeryüzünün ve gökyüzünün hakimi, O ki nice alemlerin sahibi kullarının duasını işitir. Rahmetiyle kuluna sahip çıkar.

Dua, kötülüklerden korunmak için en büyük silahımızdır. Allah'tan hayır isterken ettiğimiz dualar olduğu gibi, hastalığı, şerri def etmek için de dualar vardır. Bu dualara erişmek günümüz teknolojisiyle oldukça kolaylaşmıştır. Artık kütüphanelerde, kitabevlerinde saatlerce bu kitapları aramaya gerek kalmamış, sitemizin apk indir bölümünde tek uygulamayla şifalı dualar telefonunuza veya tabletinize indirilebilir duruma gelmiştir.

Her türlü hastalıkla ilgili edebileceğiniz dualar bu uygulamayla hep yanınızda olacak. Şifalı dualara ulaşmak için yapacağınız tek şey sitemizin apk indir bölümünden uygulamayı indirmek olacaktır. Bu uygulamadaki dualarla rahmeti bol Rabbimiz hastalara şifa versin inşallah. Her şerden ve her hastalıktan kurtulmanın yolu Allah'a sığınmaktan, O'na iyi bir kul olmaktan geçmektedir. Allah tüm hastaların şifasını, tüm dertli müminlerin devasını versin..




eset_antivirus.png

[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 6,46 Mb
Sifali-Dualar-1.apk
 
Son düzenleme:

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst