gittigidiyor

İOS Son Zamanların En iyi Android Antivirüs Programları

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Son Zamanların En iyi Android Antivirüs Programları apk indir
İşletim sistemini ve veri tabanını spywarelere, malware teknolojilere ve virüslere karşı korumak için anti virüsler yani belli yazılımlar vardır. Bu yazılımlar sayesinde kullanıcının izin verdiği ya da belirlediği sürede tarama yapar ve korumayı sağlar. Bu koruma iki şekildedir. Yazılımcı şirketler tarafından bu programlar sıkça virüs imzaları ile güncellenir. Kullanıcının talimatıyla bu imzaları yakalamak için tarar. İkincisi ise; buluşsa algoritmaları kullanarak virüslerin genel davranışlarına göre tespitini sağlar. Buluşsa algoritma sayesinde şirketin fark etmediği virüsleri anti virüs programı önceden tespit eder.

Teknolojinin ilerlemesiyle ortaya çıkan internet üzerinden banka işlemleri, alışveriş siteleri, kurumsal bilgi hizmeti gibi kişisel bilgileri barındıran sistemler sayesinde anti virüs programındaki talep zamanla arttı. Tabi ki anti virüs programını alırken dikkat edilmesi gerek hususlar var. Aksi takdirde bilgilerinizi korumak isterken, daha fazla virüs bulaşmasına ya da bilgisayarınızın çökmesine sebep olabilirsiniz. Bir program hangi özelliklere göre seçilmeli peki? En önemli özelliği tehditleri tespit etme ve engelleme konusunda ne kadar iyi olduğudur.

Anti virüs programlarını sevmeyenlerin kaçınılmaz sözü "Bilgisayarı ya da telefonu yavaşlatıyor." Sistem kaynaklarını en uygun seviyede kullanan anti virüs programları bilgisayarınızı ya da telefonunuzu yavaşlatmaz. Birçok özelliğe dikkat ederek belli programları sizinle paylaşıyoruz. Burada sadece en iyi özelliklere sahip anti virüs programlarına bakmakla kalmadık, bütçenize uygun olmasına da özen gösterdik. Dilerseniz En İyi Antivirüs Programları 2016 (Android) listesini inceleyelim;

CM Security Apk indir

Güvenli olması bir yana hızıyla da çok iyi bir program CM Security. Melware'lara karşı en iyi anti virüs programlarından biri. Sistemdeki virüsleri hızlıca tarayıp yok eden CM Security ücretsiz olmasıyla da ayrı cazip.
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[9,24 Mb]
CM-Security-FREE-Antivirus.apk





Avira Antivirus Security Apk indir

Avira Anti virüs Security Android için kapsamlı koruma sağlayan Avira firmasının geliştirdiği anti virüs yazılım programıdır. Bu program virüslere karşı korumakla kalmıyor aynı zamanda çalınmalara karşı önlem almanızı sağlıyor. Yine bu denli sağlam program Avira Anti virüs Security'de ücretsiz.
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[8,11 Mb]
Avira-Antivirus-Security.apk





Avast Antivirus & Security Apk indir

Avast'ın Android kullanıcıları için hazırladığı Windows kullanıcılarının çok iyi bildiği anti virüs programı. Windows kullanıcılarının yarısından fazlasının kullandığı bu anti virüs programı sayesinde artık telefonlar ve tabletlerde güvence altında. Peki, Avast Antivirus & Security virüsleri korumakla yetiniyor mu? Tabi ki hayırdır. Sağladığı diğer olanaklara gelirsek bunlar; web kalkanı, sms ve arama filtreleme, ağ bağlantısı sayacı ve rehberdeki kişilerin sms ve arama kayıtlarının ve fotoğraflarının saklanmasını yani yedeklenmesini sağlıyor.
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[13,01 Mb]
Mobile-Security-Antivirus.apk





AVL Apk indir

Farklı dosya formatlarındaki (CAB, XAp, DİE, APK, sisx) virüsleri tespit edebilir ve etkin koruma sağlar. Hızlı arama özelliği göze çarpan AVL ile yüklü dosyalarınız dahil tamamen ve kısa sürede virüslerden cihazınızı temizler. AVL'de bütçeye katkı sağlayan ücretsiz ve kaliteli anti virüs programlarından.
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[9,76 Mb]
AVL-Pro-Antivirus-Security.apk





Malwarebytes Anti-Malware Apk indir

Adı üstünde olan Anti-Malware sadece Android için tavsiye edilmiyor, Windows için de fazlasıyla tavsiye ediliyor. Gelişmiş özellikleriyle cihazınızı her türlü kötü yazılımdan (casus yazılım ve truva atları) koruyor.
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst