gittigidiyor

İOS Sony Xperia X Performance Ekran Görüntüsü Alma (Resimli Anlatım)

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
1460278748_sony-xperia-x-performance-ekran-goruntusu-alma-resimli-anlatim.jpg

Sony Xperia X Performance Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?
Bu günkü yazımda siz değerli takipcilerimize Sony Xperia X Performance telefonlarda ekran gürüntüsu nasıl alınır anlatmaya çalışacağım. Sony Xperia X Performance telefonumuz son çıkan telefonlardan birisi olduğu için program,uygulama yüklemeden ekran görüntüsü alma özelliğine sahiptir. Ekranın görüntüsünü aldıktan sonra istersek bu görüntüyü arkadaşlarımıza gönderebilir,sosyal medyada paylaşabilir yada işleriniz için kullanabilirsiniz. Bir çok arkadaşımız ekran görüntüsü alma yöntemini ekran görüntüsü kaydetme, ekran görüntüsü yakalama şeklinde de bilir. Ekran görüntüsü almak için çok basit 2 tuşa basmak yeterlidir.

Sony Xperia X Performance ekran görüntüsü almak için;
Ses Kısma ve Güç tuşlarına aynı anda basıp 1-3 saniye beklemek yeterlidir. Ekran görüntüsü yakalandığı anda sanki fotoğraf makinası kullanmış gibi ses gelir ve ekranda ekran görüntüsü alındığına dair uyarı gelir. Alınan ekran görüntüsü telefonunuzun Galerisine girerek Screen Recorder klasörüne kaydedilir.

Sony Xperia X Performance ekran görüntüsü alma resimli anlatım
1460269157_sony-xperia-xa-ekran-goruntusu-alma-resimli-anlatim.jpg

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
1460270757_sony-xperia-x-ekran-goruntusu-alma-resimli-anlatim.jpg
Sony Xperia X Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?
Bu günkü yazımda siz değerli takipcilerimize Sony Xperia X telefonlarda ekran gürüntüsu nasıl alınır? anlatmaya çalışacağım. Sony Xperia X telefonumuz son çıkan telefonlardan birisi olduğu için program,uygulama yüklemeden ekran görüntüsü alma özelliğine sahiptir. Ekranın görüntüsünü aldıktan sonra istersek bu görüntüyü arkadaşlarımıza gönderebilir,sosyal medyada paylaşabilir yada işleriniz için kullanabilirsiniz. Bir çok arkadaşımız ekran görüntüsü alma yöntemini ekran görüntüsü kaydetme, ekran görüntüsü yakalama şeklinde de bilir. Ekran görüntüsü almak için çok basit 2 tuşa basmak yeterlidir.

Sony Xperia X ekran görüntüsü almak için;
Ses Kısma ve Güç tuşlarına aynı anda basıp 1-3 saniye beklemek yeterlidir. Ekran görüntüsü yakalandığı anda sanki fotoğraf makinası kullanmış gibi ses gelir ve ekranda ekran görüntüsü alındığına dair uyarı gelir. Alınan ekran görüntüsü telefonunuzun Galerisine girerek Screen Recorder klasörüne kaydedilir.

Sony Xperia X ekran görüntüsü alma resimli anlatım

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
1460268862_sony-xperia-xa-ekran-goruntusu-alma-resimli-anlatim.jpg

Sony Xperia XA Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?
Bu günkü yazımda siz değerli takipcilerimize Sony Xperia XA telefonlarda ekran gürüntüsu nasıl alınır anlatmaya çalışacağım. Sony Xperia XA telefonumuz son çıkan telefonlardan birisi olduğu için program,uygulama yüklemeden ekran görüntüsü alma özelliğine sahiptir. Ekranın görüntüsünü aldıktan sonra istersek bu görüntüyü arkadaşlarımıza gönderebilir,sosyal medyada paylaşabilir yada işleriniz için kullanabilirsiniz. Bir çok arkadaşımız ekran görüntüsü alma yöntemini ekran görüntüsü kaydetme, ekran görüntüsü yakalama şeklinde de bilir. Ekran görüntüsü almak için çok basit 2 tuşa basmak yeterlidir.

Sony Xperia XA ekran görüntüsü almak için;

Sony Xperia XA ekran görüntüsü alma resimli anlatım

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
1460266216_sony_xperia_z5_premium.jpg

Sony Xperia Z5 Premium Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?
Bugünkü yazımda siz değerli takipcilerimize Sony Xperia Z5 Premium telefonlarda ekran gürüntüsu nasıl alınır anlatmaya çalışacağım. Sony Xperia Z5 Premium telefonumuz son çıkan telefonlardan birisi olduğu için program,uygulama yüklemeden ekran görüntüsü alma özelliğine sahiptir. Ekranın görüntüsünü aldıktan sonra istersek bu görüntüyü arkadaşlarımıza gönderebilir,sosyal medyada paylaşabilir yada işleriniz için kullanabilirsiniz. Bir çok arkadaşımız ekran görüntüsü alma yöntemini ekran görüntüsü kaydetme, ekran görüntüsü yakalama şeklinde de bilir. Ekran görüntüsü almak için çok basit 2 tuşa basmak yeterlidir.

Sony Xperia Z5 Premium ekran görüntüsü almak için;

Sony Xperia Z5 Premium ekran görüntüsü alma resimli anlatım

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.