gittigidiyor

İOS Sony Xperia Z3 Plus için Android 6.0 Marshmallow Çıktı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Japonya'da Xperia Z4, globalde ise Xperia Z3+ olarak bildiğimiz Sony'nin bir önceki amiral gemisine Android 6.0 Marshmallow güncellemesi sunulmaya başlandı.

xperia-z3-plus-bakir.jpg
Sony, geçtiğimiz günlerde Xperia Z5, Z5 Compact ve Z5 Premium içinAndroid 6.0 Marshmallow güncellemesini ilk olarak Japonya'da sunmaya başlamıştı.





Xperia Z4 Tablet de güncelleniyor

Bugün ise geçtiğimiz yıl satışa çıkan bir önceki amiral gemisi olan Xperia Z3+ ile birlikte Xperia Z4 Tablet için Android 6.0 Marshmallowgüncellemesinin sunulduğu açıklandı.
Xperia Blog'un aktardığı bilgilere göre Xperia Z4 Tablet'in LTE (SGP771) veWi-Fi (SGP712) modellerine güncelleme dağıtılmaya başlandı.
Ayrıca şimdilik Xperia Z3 Plus'ın sadece E6553 kod adlı tek SIM'li sürümüne güncelleme veriliyor. Çift SIM kartlı E6533 kod adlı model önümüzdeki günlerde bu güncellemeyi alabilecek.
Güncelleme ile beraber Android 6.0 Marshmallow'un Doze modu, microSDkartı depolama alanıyla birleştiren yeni özelliği ve Sony'nin kendi uygulamalarıyla birlikte arayüzde birçok yenilik geliyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst