gittigidiyor

İOS Şubat 2016 En iyi Android Uygulamaları

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa


Şubat 2016 En iyi Android Uygulamaları
Yeni yılla birlikte yeni uygulamalar da Google Play Storede çıkmaya başladılar. Şubat ayının uygulamalarını merak edenler için tüm oyun ve uygulamaları tek çatı altında topluyoruz.2015 Şubat ayının önce çıkan uygulamaları.Sitemizde sizlere herzaman en iyisini sunmaya çalışıyoruz ve elimizden geldiğince yeni uygulamaları sizlerle paylaşıyoruz. Sizler için derleme yapmaya çalıştım umarım beğenirsiniz.

Dragon Mania Legends Apk indir


Gameloft’un yeni android oyunu Dragon Mania Legends oldukça eğlenceli ve hoş vakit geçirebileceğiniz muhteşem bir dünyayı sizlere getiriyor. Bebek ejderhanızı büyütürken bazı görevler gerçekleştirdiğiniz android oyununda aynı zamanda Dragolandia ismindeki adayı da yönetiyorsunuz. Özellikle de strateji yeteneğinizi sınayan oyun Google Play Store’da bedava bir biçimde yer almaktadır.
eset_antivirus.png
[h=1]DOSYALAR[/h]
[23,07 Mb]
Dragon-Mania-Efsaneleri.apk





Crossy Road Apk indir


Crossy Road da Google Play Store’da Şubat ayıyla birlikte yerini alan oyunlardan. Bilhassa retro çizimlerle bezenmiş android apk oyunları sevenler Crossy Road’dan gayet zevk alabilirler.
eset_antivirus.png
[h=1]DOSYALAR[/h]
[19,55 Mb]
Crossy-Road.apk





NOVA 3 Freedom Edition Apk indir


Çok büyük ihtimalle NOVA 3’ü işitmişşinizdir. Gameloft tarafından yapılan android oyununda Kal Wardin olacak şekilde insan neslinin devamı amacıyla savaşıyorsunuz. Çok etkileyici görüntülere sahip bulunan android apk oyun çok oynandığında rahat kolay birkaç saatinizi yemenize sebep olabilir.
eset_antivirus.png
[h=1]DOSYALAR[/h]
[16,04 Mb]
N.O.V.A.-3-Freedom-Edition.apk





FlashChat Apk indir

1422391937_1420913464_flashchat-icox.jpg

FlashChat özellikle de üniversite ve ayrıca lise öğrencileri için bulunmaz nimet. Program parasız olacak şekilde aynı Wi-Fi üstünden bağlandığınız arkadaşınızla konuşmanızı kolaylaştırıyor. Çekim alanı 1 km ve ayrıca Wi-Fi olduğu sürece anlık iletişim sağlanabiliyor. Dilerseniz kendi adınızla giriş yapar veya anonim olacak şekilde anında konuşmaya başlayabilirsiniz, sizlere kalmış.
eset_antivirus.png
[h=1]DOSYALAR[/h]
[2,17 Mb]
FlashChat-Anonim-Messenger.apk





Unclouded 2.0 Apk indir


Dropbox, Google Drive, One, Box vs…. Birçoğunda üyeliğiniz vardır tek bir elden yönetmek mi istiyorsunuz? Bahsettiğimiz bu uygulama ihtiyacınız olan şey. Tüm bulut hafızaları tek bir elde toplamanıza ve de klasörlerinize ulaşmanıza yardımcı olan uygulama bir yandan da bedava.
eset_antivirus.png
[h=1]DOSYALAR[/h]
[8,34 Mb]
Unclouded.apk


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst