gittigidiyor

İOS Subway Surfers apk indir (Bekçiden Kaçma Oyunu Tüm Versiyonlar Bir Arada)

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Subway Surfers full apk indir (Android Metroda Bekçiden Kaçma Oyunu)
Akıllı telefonlar İçin Macera Oyunu
Subway Surfers Prague apk indir (Son Sürüm)
Subway Surfers, Android cihazlarınız üstünde oynayabileceğiniz oldukça eğlenceli ve hoş bir koşma ve kaçma oyunudur.

Oyunda amacınız köpeğiyle birlikte oyundaki kahramanımız Jake'i kovalayan polis memurundan kaçarak, toplayabileceğiniz kadar fazla puan toplamaktır.

Renkli ve de etkileyici Üç boyutlu grafikleri, güzel animasyonları ve sürükleyici müzikleri yoluyla oyuncuları mobil cihazları başına hapseden Subway Surfers, boş zamanlarını eğlenceli bir biçimde geçirmek isteyen tüm kullanıcıların android telefonları veya tabletleri üzerinde yer alması gereken oyunlardan 1 tanesidir.

Yer yer tren rayları üzerinde yer yer de trenlerin üzerinde sizi kovalayan polisten kaçmaya çalışacağınız oyun içerisinde yer alan ayrı güçlendiriciler sayesinde bir roket sırt çantası takarak ya da sörf tahtasına binerek daha çabuk kaçabilirsiniz.

Oyunda altınlar yardımıyla çok yeni karakterler açtırabilir veya karakterinizin özelliklerini ilerletebilirsiniz.

Facebook entegrasyonu yoluyla oyunu oynayan arkadaşlarınızın yaptığı fazla ödülleri görebilir ve arkadaşlarınızı geçmek için daha fazla hırslanabilirsiniz.

Subway Surfers'ı hemen indirerek önemli ve neşeli 1 kaçış oyunu içerisinde yerinizi alarak, hem arkadaşlarınız hem de dünya üzerindeki bir sürü oyuncuyla maksimum puanı alma konusunda sürükleyici 1 yarışa başlayabilirsiniz.

Arkadaşlar Subway Surfers Oyununun Tüm versiyonlarını burada bulabilirsiniz. Fakat Oyunları yüklerken yanlızca birisini kurabilirsiniz. Son kurduğunuz oyun bir öncekinin yerini alır. Oyunlar birbirinin devamı olduğu için yanlızca son sürüm hangisi ise o çalışır.



SON SÜRÜM Prague VERSİYONUDUR​


Subway Surfers Prague Apk indir
Akıllı telefon ve tablet oyunlarından ilk aklımıza gelen Subway Surfers android oyunu Tüm Dünyayı gezmeye şehirleriyle birlikte gezmeye devam etmekte ve o şehirlerin oyunlarını bizlere oynamamız için sunmaktadır.Bu seferki Subway Surf versiyonu olan Prague ismi verilerek bizlere sunuluyor. Bir süre önce de Araplar halkı için Subway Surfers Prague versiyonunu piyasaya sürmüştü. Bu kez genel hatlarıyla bütün Arapları halkını sevindirmek iştemiş gibi gözüküyor. Şu anda çok yeni serisinde Arap yarım adasını hedef olarak seçenKiloo firması yine bu oyundada iddalı görünüyor.




eset_antivirus.png
[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 54,44 Mb
Subway-Surfers.apk



Subway Surfers Hawaii Apk indir
Arkadaşlar sizinde bildiğiniz gibi Subway Surfers oyunu bekçiden kaçma olaynına dayanıyor Amacımız bekçiden kaçabildiğimiz kadar uzağa kaçmamız... Kiloo firması neredeyse dünyanın tümünü dolaştı tüm ülkelere bu oyunu çıkardı diyebiliriz. Kiloo firması nedendir bilinmez ama istanbul versiyonunu çıkarmamakta ısrar ediyor ve ben bu olaya çok ama çok kızıyorum. Bu kadar ayrımcılık yapılmaz diyorum kendi kendime... Subway Surfers bu seferde Hawaii versiyonu ile karşımıza çıkıyor. Çoğu arkadaş Subway Surfers Hawaii hilesi diye googlede aratacak ama inanın hileli oyunlardan zevk almazsınız ve çabuk sıkılır ve oyunu silersiniz. O yüzden hileli oyuna HAYIR diyoruz ve oyunumuzu sizinle paylaşıyorum.

1423767944_subway-surfers_1.jpg
1423767959_subway-surfers_2.jpg



eset_antivirus.png
[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 52,21 Mb
Subway-Surfers-Hawaii.apk



Subway Surfers North Pole Apk indir Versiyonu
Subway Surf Kuzey Kutbu yani North Pole Apk indir oyunu android telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz sonsuz koşu oyunudur. Kahramanımız Jake ile tranvay bekçisinden kaçmaya çalışın. Kaçarken trenlere çarpmamaya çalışın ve yol boyunca gördüğünüz altınları ve bonus malzemeleri toplayın. Oyunda para kazandıktan sonra yeni karakterleri açabilir ve yeni kay kay lar alabilirsiniz.

[h=1]DOSYALAR[/h]




Subway Surfers Tokyo Apk indir Versiyonu
Parasız Android oyunları içerisinde mutlaka çok popülerlerinden birisi olmayı başaran Subway Surfers, Sydney versiyonundan daha sonra Tokyo (Japonya) sürümü ile karşımızda.Muhtemel olduğunca oldukça çabuk koşmaya çalıştığınız bir yandan da karşınıza gelen trenleri geçerek engellere takılmadan ilerlemeye çalıştığınız Subway Surfers Tokyo’da huysuz bekçi ve de köpeğide eşinize takılacak.

[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 48,1 Mb
Subway-Surfers-Tokyo.apk




Subway Surfers Transylvania Apk indir
Kiloo Firması bu versiyonunu Cadılar Bayramı için Subway Surfers Transylvania ismi ile piyasaya sürdü. Oyun tren garında gizlice boya yapan çocuğu gören kondüktörün kovalaması ile sonsuz koşu başlıyor.Oyunun çok fazla versiyonu çıktı ama Kiloo firnası hala istanbul sürümünü çıkarmadı ve bunda beni açıkcası çok üzüyor.

1445103703_subway-surfers_1.jpg
1445103695_subway-surfers_2.jpg



eset_antivirus.png
[h=1]DOSYALAR[/h]



Subway Surfers Kenya Apk indir
Subway Surfers Kenya Africa Apk indir bekçiden kaçma oyununda bu sefer kiloo firması Afrika ya özgü oyun ile karşımıza çıkıyor. Kiloo firması Subway Surfers oyununu neredeyse tüm dünya ülkeleri şehirlerine göre çıkardı ama malesef hala Subway Surfers istanbul versiyonunu yapmadı ve bu yüzden Kiloo firmasından iyice nefret etmeye başladım.

[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 47,08 Mb
Subway-Surfers-Africa.apk



Subway Surfers New York Android indir
Kiloo firması bu seferde Subway Surfers New York versiyonu ile karşımıza çıkıyor. Oyunda USA New York un tüm güzelliklerine yer verilmiş. Subway Surfers New York versiyonuna bu sefer yeni bir karakter eklenmiş. Yeni karakterin ismi Tony ve limitli olarak verilmiş. Android dünyasının en çok indirilme rekorunu elinde bulunduran Subway Surfers koşma oyunu herkesin beğenisini kazanmış durumda. Kiloo firmasından tek arzu ettiğimiz Subway Surfers istanbul versiyonunuda piyasaya sürmesi,ama görüyoruzki Kiloo firmasının Subway Surfers istanbul versiyonunu yakın zamanda çıkaracağa benzemiyor.

[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 48,18 Mb
Subway-Surfers-New-York.apk



Yeni Subway Surfers Greece Apk indir
Subway Surfers Greece apk oyununda peşimizden gelen tren bekçisinden kaçmaya çalışıyoruz. Trenlerin üstünden atlayarak en uzak noktaya gitmeye çalıştığımız oyunda altınları ve bonus malzemeleride toplamaya çalışıyoruz. Android dünyasının en çok oynanan oyunları içinde yer alan oyunumuzu sitemizden ücretsiz indirebilirsiniz.

1439528818_subway-surfers_1.jpg
1439528781_subway-surfers_2.jpg



eset_antivirus.png
[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 41,56 Mb
Subway-Surfers-Greece.apk



Subway Surfers Rio Apk indir Versiyonu
Bildiğiniz Subway Surfers oyununa geçenlerde New York güncelleştirmesi gelmişti. Bu hafta da Subway Surfers ekibi Rio De Jenerio şehrine gidiyor. yeni karakterler ve hoverboard gelmiş. Doğrusu mükemmel olmuş. Bir daha ki şehri merak ediyorum.

[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 40,42 Mb
Subway-Surfers-Rio.apk
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Subway Surfers Venice Apk indir Versiyonu
Websitemizde bir çok konusu bulunan kaçış android oyunu olan Subway Surfers Venice ye götürüyor bizleri. Bir süre önce yine söz konusu ülkenin bir kaç şehrine ziyaret etmemize olanak sağlayan oyun şimdide serseri çocuğu Venice istasyonlarında kovalamacaya sokuyor.
Akıllı telefon ve tablet dünyasının en harika kaçış oyunu olan Subway Surfers ülkelerdeki şehirleri dolaşmaya devam ediyor

1434015818_subway-surfers.jpg
1434015783_subway-surfers_1.jpg


eset_antivirus.png
[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 40,22 Mb
Subway-Surfers-Venice.apk



Subway Surfers Los Angeles Apk indir Versiyonu
Websitemizde bir çok konusu bulunan kaçış android oyunu olan Subway Surfers yeniden Amerika'nın şehirlerinden herhangi birine götürüyor bizleri. Bir süre önce yine söz konusu ülkenin bir kaç şehrine ziyaret etmemize olanak sağlayan oyun şimdide serseri çocuğu Los Angeles istasyonlarında kovalamacaya sokuyor.
Akıllı telefon ve tablet dünyasının en harika kaçış oyunu olan Subway Surfers ülkelerdeki şehirleri dolaşmaya devam ediyor

1406927646_subway-surfers-1.jpg
1406927688_subway-surfers-2.jpg
1406927643_subway-surfers-3.jpg


eset_antivirus.png
[h=1]DOSYALAR[/h]



Subway Surfers Paris Apk indir Versiyonu
Subway Surfers Sydney, Tokyo, Miami derken şimdi ise Subway Surfers Paris Android oyun severlerinin beğenisine sunuldu. Bu neşeli oyunun en son versiyonunda yine aynı formatta şehir yapısı Parise benzetilmeye çalışılmış ve miami oyununda topladığımız filamingolar şimdi ise konumunu Eyfel kulesine bırakmış. Oyunda Subway Surfers Paris‘e özel karakterlerde yer alırken pek çok değişik karakter için yeni kıyafetler oluşturulmuş ve ayrıca söz konusu formatta surf tahtalarında da bir takım ufak değişiklikler olduğunu görüyoruz.



eset_antivirus.png
[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 40,85 Mb
Subway-Surfers-Paris.apk



Subway Surfers Seoul Apk indir
Kilo Firması bu sefer olimpiyatlardan ismini hatırlayacağımız Subway Surfers Seoul versiyonu ile karşımızda. Subway Surfers Android oyunları içinde en çok versiyonu çıkan ve en çok indirilen oyun olma özelliğini hala elinde tutuyor. ileride umuyoruzki Subway Surfers istanbul versiyonunuda görürüz. Oyunda trenlerin üzerinde koşarak altınları toplamaya çalışıyoruz. Bu arada peşimizden koşan kızgın metro bekcisinide unutmamamız gerekiyor. Subway Surfers Seoul oyununa değişik karakterler eklenmiş ve hatta trenlerin şekli dahi değişmiş. Oyunda Seoul görüntüsünü ve sokaklarını tanımamıza yardımcı oluyor.



eset_antivirus.png
[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 38,99 Mb
Subway-Surfers-Seoul.apk



Subway Surfers Las Vegas Apk indir Versiyonu
Android dünyasının en harika kaçış android oyunu olan Subway Surfers ülkelerdeki şehirleri gezmeye sürdürülüyor. Subway Surfers Las Vegas Akıllı telefon ve tablet Android oyunu bu defada Amerika'nın büyük şehirlerinden ve ayrıca Nevada eyaletinde olan Las Vegas'da. Her versiyonunda olduğu gibi Kiloo bu versiyonunda oyunda çok iddialı gözüküyor. Tabi bu arada Türkiye'nin şehirlerine ne vakit sıra gelecek sabırsızlık ile birlikte bekliyoruz.Mobil kullanıcılar da bağımlılık yapacak derecede sürükleyici olan söz konusu süper kaçış oyunu, Akıllı telefon ve tablet dünyasında kendini artık kabul ettirmiş vaziyette.

1420231617_subway-surfers_1.jpg
1420231560_subway-surfers_2.jpg
1420231583_subway-surfers_3.jpg


eset_antivirus.png
[h=1]DOSYALAR[/h]




Subway Surfers London Apk indir Versiyonu
Subway Surfers'ın Android telefonlara güncelleme ile birlikte London şehrinde geçen çok yeni bölümler eklendi.Bu sefer kahramanlarımız Londraya gidiyor. Şehir karlara bürünüyor.



eset_antivirus.png
[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 28,92 Mb
Subway-Surfers-London.apk




Subway Surfers Bangkok Apk indir Versiyonu
Kiloo Firması bu sefer rotasını Bangkok a çeviriyor. Subway Surfers Bangkok versiyonunu bizlere sunuyor. Umut ediyoruz ki Subway Surfers istanbul versiyonu da çıkar ama her zaman olduğu gibi Kiloo istanbul versiyonunu yapmamak ta direniyor. Askına bakarsanız ben Kiloo firmasına oldukça sinir olmaya başladım bunun sebebi firma neredeyse Tüm dünya ülkelerinin oyununu çıkardı ama hala istanbulu görmemezlikten geliyor ve Türk kullanıcıları üzüyor.

1415639308_subway-surfers_1.jpg
1415639242_subway-surfers_2.jpg


eset_antivirus.png
[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 37,74 Mb
Subway-Surfers-Bangkok.apk




Subway Surfers New Orleans Apk indir Versiyonu
Miyonlarca oyunseverin zevkle oynadığı mobil oyun Subway Surfers'ın mobil versiyonlarına çok yeni oluşan güncelleme vasıtasıyla New Orleans şehrinde geçen çok yeni bölümler eklendi. Oldukça sevilen kaçış oyunun Akıllı ve versiyonlarının güncellenmesinin ardından oynanabilecek bulunan New Orleans bölümlerinde yaklaşan Cadılar Bayramı'nın motiflerine yer verilmiş ve tren yolu hatları da bu temadan etkilenmiş.



eset_antivirus.png
[h=1]DOSYALAR[/h]




Subway Surfers Cairo (Kahire) Apk Android Oyunu
Akıllı telefon ve tablet,kullanıcılarının beğenerek oynadıkları sonsuz koşu oyunu Subway Surfers, dünya turu dahilinde her ay yayınlanan güncellemelerine bir yenisini daha kattı. Cairo (Kahire) güncellemesi alan oyunun detaylarını haberimizde okuyabilirsiniz.
Duyurulan yükseltmeyle birlikte 1.29.0 versiyon numarasına yükselen Subway Surfers Cairo (Kahire)'de piramitleriyle ünlü olan Mısır'ın başkenti Kahire'yi Jasmine ile birlikte keşfederek, birbirlerinden can alıcı maceralara atılabilirsiniz.

1411157070_subway-surfers_1.png
1411157102_subway-surfers_2.png



eset_antivirus.png
[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 36,05 Mb
Subway-Surfers-cairo.apk




Subway Surfers Beijing apk indir Versiyonu
Android kullanıcıların elinden düşürmediği oyunlardan olan Subway Surfers, World Tour serisinde son durağı Beijing (Pekin) oldu. 1 Ağustos 2013 itibariyle sunulan Subway Surfers yenilenmesiyle birlikte, yeni bir şehirde maceraya devam ediyoruz.

[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 35,49 Mb
Subway-Surfers-Beijing.apk




Subway Surfers Sao Paulo Apk indir
Şimdi yeni versiyonunda Brezilya'nın 26 eyaletinden birisinin başkenti ve ülkenin başlıca sanayi merkezlerinden biri olan ve de 12 milyonu aşan nüfusuyla Güney Amerika'nın en büyük kenti olan São Paulo şehri adına çıkarılan bu android apk oyun yanılmıyorsam yayınlanma sebebi Dünya Kupasının Brezilya'da yapılmasından dolayıdır. Kiloo bu serisinde oldukça çok iddalı görünüyor.

[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 34,17 Mb
Subway-Surfers-Sao-Paulo.apk




Subway Surfers Vancouver Apk indir
Android dünyasının en popüler kaçış oyunu olan Subway Surfers ülkelerdeki şehirleri dolaşmaya devam ediyor. Subway Surfers Vancouver apk indir Akıllı telefon ve tablet oyunu bu seferde Kanada'nın en çok büyük şehirlerinden Vancouver'da. Her bir serisinde belirttiğim şekilde Kiloo bu versiyonunda oyunda çok iddialı gözüküyor.

[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 31,42 Mb
Subway-Surf-Vancouver.apk




Subway Surfers Rome Apk indir Versiyonu
Surfers serisinin en yeni versiyonu olan oyunumuz. hügo, süpar mario benzeri çocuklugumuzsa oynadığımız oyunlarından esinlenerek yapılmış bir oyundur. Koşan bir adamın atlama sağa sola geçme eğilme şekilde bir çok özelliği var.

[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 31,04 Mb
Subway-Surfers-Rome.apk




Subway Surfers Mexico City Android indir
Kiloo firması bu sefer yolunu Mexico City ye çevirmiş durumda.Subway Surfers android oyunu indirme rekorları kırıyor. Google playde 4 milyardan fazla indirilen oyunda her ay dünyanın değişik bölgesi tanıtılıyor. Yine oyunda tren bekcisinden kaçmak zorundayız. Subway Surfers apk oyununda koşarak yolumuzdaki altınları toplayarak ilerliyoruz. Oyunda bir sürü karakter seçmek mümkün. Oyun çok zevkli olmasının yanında çok bağımlılık yapıyor.Kiloo firmasının yolu inşallah birgün istanbulada düşer ve Subway Surfers istanbul versiyonunu severek oynarız.

[h=1]DOSYALAR[/h]




Subway Surfers Miami Apk indir
Arkadaşlar Subway Surfers kahramanlarımızı bu seferde Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinin ikinci büyük şehri olan Miami ye gidiyor. Subway Surfers çılğınlığı olabildiğince hızla devam ediyor.Subway Surfers Yine en güzel şehirleri dolaşmaya devam ediyor. Miami sahillerini ve Miami şehrini gezmeye devam ediyoruz. Subway Surfers son sürümlerini ve en güncel haberlerini sitemizde bulabilirsiniz.

[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 29,21 Mb
Subway-Surfers-miami.apk




Subway Surfers Mumbai Apk indir
Subway Surfersi'ın son sürüm olarak bu seferde Mumbai ye gidiyoruz. Oyuna yeni görünüş ve yeni karakterler eklenmiş. Subway Surfers Tüm dünya şehirlerini dolaşmaya devam ediyor. Umuyoruzki Subway Surfers istanbul versiyonuda çıkar. Son sürüm olan Subway Surfers Mumbai sürümünü apk olarak sitemizden indirip telefonunuza kurabilirsiniz.

[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 29,27 Mb
Subway-Surfers-mumbai.apk




Subway Surfers London Apk indir Versiyonu
Subway Surfers'ın Android telefonlara güncelleme ile birlikte London şehrinde geçen çok yeni bölümler eklendi.Bu sefer kahramanlarımız Londraya gidiyor. Şehir karlara bürünüyor.

[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 28,92 Mb
Subway-Surfers-London.apk


Subway Surfers Moscow Apk indir Versiyonu
Android dünyasının en popüler kovalamaca oyunu olan Subway Surfers ülkelerdeki şehirleri gezmeye devam ediyor. Subway Surfers Moscow Android oyunu bu seferde Rusya'nın başkenti Moscow (Moskova)'da. Her versiyonunda belirttiğim gibi Kiloo bu versiyonunda oyunda oldukça iddialı görünüyor.
Mobil kullanıcılar da bağımlılık yapacak derecede sürükleyici olan bu harika kovalamaca oyunu, Android dünyasında kendini artık kabul ettirmiş vaziyette.

[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 27,11 Mb
Subway-Surfers-Moscow.apk




Subway Surfers Sydney Apk indir Versiyonu
Kiloo Games tarafından yapılan ve de kısa zaman içinde 100 milyona çok yakın kişi tarafından oynanmaya başlayan Subway Surfers, bir sürü sürümü ile Android kullanıcılarının beğenisine sunuldu. Oyunun son sürümü olan Sydney ise yenilenen tasarımlar ve görevlerle bizleri eğlendirmeye devam ediyor.

[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 23,96 Mb
Subway-Surfers-Sydney.apk
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst