gittigidiyor

İOS Telefonuz Çalarken Flash Yanıp Sönsün Uygulaması

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1463936556_tel-calarken-flash-yanip-sonme.jpg

Telefonuz Çalarken Flash Yanıp Sönsün Uygulaması
Teknolojinin yaygınlaşması ile sıkça kullanmakta olduğumuz akıllı cep telefonlarında birçok özellikler eklenmiş durumda bunlardan biriside Telefon çalarken Flash Yanıp sönsün uygulaması. Telefonunuzda kolaylıkla ayarlayabileceğiniz bu uygulamada sms ve bildirilerin yanı sıra aramalarda da flaş yanıp sönme özelliğini gösterecek özellikle bu uygulama sayesinde gece karanlık olsa da arayan ya da sms bildirileri olup olmadığını görmeniz kolay olabilecektir. Android telefonlar da bu uygulama kolaylıkla yararlanabiliyor öncelikle genel ayarlar kısmına gelerek erişilebilir kısmına geldiğinizde sağ tarafta yer alan menüden led flaş seçeneğini bulmanız gerek.

Açık durumda olması için yeşil olması için tek tuşla seçerek aktif hale getirebilirsiniz Özelliğin çalışmadığını kontrol etmek için küçük testler yaparak sms ve çağrı yolu ile çalışıp çalışmadığını anlayabilirsiniz. Uygulama birçok telefonda yapılabilir özellikle android markalarının çoğunda bu uygulamayı aktif hale getirmeniz mümkündür. Telefonunuzu daha cazip hale getiren bir uygulama olan flaş uygulaması yepyeni bir hava ve görünüm katarak telefonunuzu farklılaştırır.

Gençler arasında oldukça yaygınlaşan ve severek kullanılmakta olan bu uygulamalara gün geçtikçe yepyeni uygulamalar eşlik etmekte. Gelişen ve çağa ayak uydurmaya çalışan nesilde bu imkânlardan faydalanarak yeni yeni uygulamaların ekleneceği bir gerçek. Harika bir uygulama ile telefonunuzu özelleştirin uygulamaların özelliklerinin tadını çıkarın. Birçok telefonlarda bu özelliği kullanma ayarı bulunmaktadır. Ayarlar kısmından kolay bir şekilde aktif olarak kullanabilirsiniz.







eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst