gittigidiyor

İOS TSF Launcher 3D Shell (3 Boyutlu Tema Uygulaması)

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1451121664_tsf-launcher-3d-shell.jpg

TSF Launcher 3D Shell Apk indir
Telefonunuzun hep aynı görüntüye sahip olmasından sıkılmadınız mı? Klasik ve sıkıcı olması göz şıklığınızı daha fazla bozmasın diyoruz. Telefonunuzu yepyeni ve tarz bir görünüme taşıyoruz. Bu yeni bir boyut ve yeni bir tarzdır. Üstelik telefonunuzu daha farklı kılacak bu uygulama ile tarzınızı yakalamaya ne dersiniz?

Uygulamamız Launcher desteklidir. Ana ekranınızı oldukça değiştirir ve yeni bir görünüm elde etmenizi sağlar. Üstelik 3 boyutlu olması farklı bir hava katmasına yardım oluyor. Üstelik uygulamayı yüklemek için TSF Launcher 3D Shell apk indir yöntemini kullanmanız yeterlidir. Uygulama oldukça ucuz ve kullanımı kolay olan bir ara yüzdür.

3D destekliyor olması tamamen, ara yüzün görünümünü göz alıcı bir hale getirmiştir. Uygulama tüm launcher uygulamaları arasında üst seviyelerdedir. Oldukça başarılı bir ara yüz olması, ilgi odağı olmasının da kanıtıdır. Uygulamayı sitemiz üzerinden TSF Launcher 3D Shell indir yöntemi ile kolayca indirip yükleyebileceğiniz gibi, kolaylıkla kullanmanıza da olanak sağlar.

Artık telefonlarımızın ara yüz açısından yeni bir trend kazanmasını sağlamak çok kolay. Uygulamanın en güzel yanlarından birisi cihazını asla yormaz ve yavaşlatmaz. İçerisinde bulunan çeşitli widgetler sayesinde, kullanımı kolaylaştırır. Masaüstünüze yeni bir tarz katar. Ara yüzünde bulunan çeşitli widgetleri tamamen kendi tarzınıza göre düzenleyebilirsiniz. Telefonunuz artık 3D bir görünüme sahip olmayı bekliyor. Haydi durmayın ve telefonunuzu trend yapın!




eset_antivirus.png

[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 10,12 Mb
TSF-Launcher-3D-Shell.apk
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst