gittigidiyor

iOS ve Android için Microsoft Family Safety yayınlandı

mekanik06

Aktif Üye
Katılım
21 Eyl 2015
Mesajlar
575
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
Avusturya
[h=1]iOS ve Android için Microsoft Family Safety yayınlandı[/h]
[FONT=&quot]29 Temmuz 2020 Çarşamba 10:45[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]
  • 1,840KEZ OKUNDU
    [*=right]0

[/FONT]

[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]İnternetin gelişmesi ve yayılması ile birlikte, sosyal medya kullanıcılarının sayısı da artmış durumda. Dijital çağın gelişmesi ile birlikte, internet üzerinde de çocuklar için uygunsuz birçok içerik oluştu. Aileler de çocuklarını denetleyebilmek ve günlük hayatlarını düzene koymak istiyor. Birkaç ay önce beta testleri başlayan Microsoft Family Safety uygulaması, ailelere bu konuda yardımcı oluyor.
Uygulama, birkaç ay aradan sonra resmi olarak Android ve iOS için yayınlandı.
Spotify’dan masaüstü için Chromecast desteği![FONT=&quot]Sevilen müzik ve podcast dinleneme platformu Spotify, masaüstü versiyonu için Chromecast desteği sunmaya başladı. Kontrol artık sizde!
[/FONT]

[h=2]Ailenizi takip edebilen Microsoft Family Safety uygulaması yayınlandı[/h]Birkaç aylık beta sürecin ardından Family Safety uygulaması, Android ve iOS için yayınlanmış durumda. Ancak, uygulamanın iOS versiyonunda cihaz yönetimine izin verilmiyor. Bu da uygulamayı pek çok açıdan işlevsiz hale getiriyor. Apple geliştiricilerinin ise cihaz kontrolüne izin vereceği tahmin ediliyor.
ios-ve-android-icin-microsoft-family-safety-yayinlandi-1.jpg
Microsoft Family Safety uygulaması ile birlikte çocuklarınızın oyun oynama sürelerini takip edebilir ve kısıtlayabilirsiniz. Eğer çocuğunuz çok fazla oyun oynuyorsa, uygulama ile birlikte oyunlarına süre limiti koyabilirsiniz. Ek olarak uygulama, Android cihazlarda Microsoft Edge ile uyumlu çalışabiliyor. Böylece çocuğunuz, internette istemediğiniz sitelere giriş yapamıyor. İstediğiniz web sitesini engelleyebilir veya izin verebilirsiniz.
Uygulamada birde konum paylaşım özelliği bulunuyor. Aile üyelerinin bilinen son konumlarını görebileceğiniz gibi, çocuklarınızın nereye gittiklerini de takip edebilirsiniz. Veri paylaşımı konusunda endişeleri olanlar için Microsoft, aile konumu verilerinin satılmayacağını veya veri aracılarıyla paylaşılmayacağını belirtiyor.



Uygulama ile birlikte, belirli uygulamaları da engelleyebilirsiniz. Ek olarak, hangi uygulamanın hangi saatler arasında kullanıma müsait olacağı da size kalmış. Drive safety özelliği ile birlikte, kullanılan aracın ne kadar yol aldığı ve bu yolu hangi hızla gittiği de ölçülebiliyor. Ancak bu özellik ilk etapta sadece ABD, İngiltere, Kanada ve Avustralya’da sunulacak.
Uygulamanın Android sürümünü
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst