gittigidiyor

iOS ve Android kullanıcılarına Google sürprizi!

mekanik06

Aktif Üye
Katılım
21 Eyl 2015
Mesajlar
575
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
Avusturya
[h=1]iOS ve Android kullanıcılarına Google sürprizi![/h]
[FONT=&quot]30 Temmuz 2020 Perşembe 09:59[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]
  • 4,242KEZ OKUNDU
    [*=right]3

[/FONT]

[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]Günümüzde birçok kullanıcı, ücretsiz telefon yedekleme uygulaması olarak nitelendirilen yazılımları kullanıyor. 2018 yılında Google Drive’ın geliştirilmiş bir sürümü olarak karşımıza çıkan Google One, artık iOS kullanıcılarına da hitap edecek.
iOS ve Android için Microsoft Family Safety yayınlandı[FONT=&quot]İnternetin gelişmesi ile, aileler de çocuklarını takip etmek istiyor. Microsoft Family Safety uygulaması ise resmi olarak yayınlandı.
[/FONT]

[h=2]Google One ücretsiz telefon yedekleme uygulaması oldu[/h]Google One’da bulunan telefon yedekleme seçeneği, 30 TB’a kadar yedekleme imkânı sunuyordu. Ayrıca arama motoru devinin bu uygulama adına o dönemde Android kullanıcılarına sunduğu özel imkânlar ve büyük indirimler, birçok akıllı telefon sahibinin ilgisini çekmişti.
Fotoğraflar, videolar ve multimedya mesajlar gibi içerikleri depolayabilen Google One, 2019 yılında ücret ödeyenlere otomatik yedekleme seçeneğini sunmuştu. 2 yaşındaki bulut sistemi, bugünden itibaren 15 GB’lık bir alanı ücretsiz olarak veriyor.
google-one-%C3%BCcretsiz-telefon-yedekleme-uygulamasi-oldu-1.jpg
Bu fırsattan hem Android hem de iOS kullanıcıları yararlanabilecek. Eğer bundan daha büyük olan bir depolama alanı istiyorsanız ayda en az
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst