gittigidiyor

iOS ve Android Whatsapp Nasıl İndirilir?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]iOS ve Android Whatsapp Nasıl İndirilir?[/h][h=2]Mobil olarak ücretsiz mesajlaşma imkanı sağlayan WhatsApp çok kısa süre içerisinde milyonlarca kullanıcıya ulaşılırken hem iOS hem de Android işletim sistemlerinde WhatsApp uygulaması ücretsiz bir şekilde indirilebilmektedir[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
ucretsiz-ios-ve-android-whatsapp-nasil-indirilir.jpg
Mobil cihazlarda ücretsiz bir şekilde mesajlaşma konusunda en çok tercih edilenWhatsApp internet bağlantısının olması halinde kişilerin tüm rehberine mesaj atabilmesini sağlamaktadır. Yapılan bu görüşmeler kolaylık sağladığı için WhatsApp milyonlarca kullanıcıya ulaşmış ve bu açıdan anlık mesajlaşma konusunda lider duruma gelmiştir.
iOS ve Android gibi farklı işletim sistemlerinde de çalışabilen WhatsApp bu sayede uyum zorunluluğu ortadan kaldırırken WhatsApp kullanmak isteyen kişilerin uygulama marketleri giriş yapması yeterlidir.
Android işletim sistemlerinde WhatsApp programını cihazlarına indirmek ve kullanmak isteyen kişilerin Google Play'e girmesi gerekir. Google Play’e girdikten sonra ise arama bölümüne WhatsApp yazılması ile birlikte kolay bir şekilde uygulama ekranına ulaşılabilir ve uygulama ekranında yer alan indirme bağlantıları ile mobil cihazlara uygulama indirilebilir.
1(67).jpg

iOS işletim sistemine sahip telefonlarda da yapılması gereken işlemler aynıdır. iOS için App Store girilmesinin ardından arama bölümü yardımıyla Whatsapp resmi uygulamasına erişim sağlanarak cihazlara uygulama ücretsiz bir şekilde indirilebilir.
2(45).jpg

Kullanıcı sayısı az olmasına karşın WhatsApp Windows Phone işletim sistemi ile de uyumludur.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst