gittigidiyor

İOS WhatsApp Messenger apk indir (Görüntülü Konuşma Özelliği Eklendi)

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1380570097_whatsapp-messenger-2.11.23.jpg

Android WhatsApp Messenger Mesajlaşma Uygulaması indir
Android İçin WhatsApp Mesajlaşma Uygulaması

En Çok Kullanılan Haberleşme uygulamalarından bir tanesi Android cihazlarınız üstünde kullanabileceğiniz WhatsApp uygulamasının sahip olduğu çapraz platform desteği yoluyla, arkadaşlarınız hangi akıllı telefonu kullanıyor olursa olsun onlarla ücretsiz şekilde mesajlaşabilirsiniz.

Bütün akıllı telefonlar veya tabletler üstünde kullanılan WhatsApp vasıtasıyla, dostlarınızla, ailenizle ve de diğer tüm sevdiklerinizle iletişim halinde kalmak çok rahat.

Uygulamaya sahip olan tüm arkadaşlarınızla bedava mesajlaşabileceğiniz, fotoğraf ve de video paylaşmı yapabileceğiniz, sesli mesajlar gönderebileceğiniz, konum bilgilerinizi paylaşabileceğiniz, grup sohbetleri gerçekleştirebileceğiniz veya daha fazlasına sahip olabileceğiniz WhatsApp, dünya genelinde en fazla konuşulan mesajlaşma programlarının ilk sıralarında gelmekte.

Kendi cihaz numaranıza entegre bir biçimde çalışmakta olan uygulama, kişi listeniz üzerinde yer alan ve WhatsApp programını kullanan bütün arkadaşlarınızı doğrudan listenize eklemektedir. Bu sayede dostlarınızla zahmetsizce veya süratli bir biçimde hemen mesajlaşmaya başlayabilirsiniz.

Arkadaşlarınız o an çevrimiçi olmasalar bile mesaj gönderebileceğiniz ve de göndermiş olduğunuz mesajları arkadaşlarınızın görüntüleyip görüntülemediğini kontrol edebileceğiniz WhatsApp Messenger aslına bakarsanız arkadaşlarınızla iletişim halinde kalmanın çok mükemmel yollarından biridir.

YENİLİKLER
• Sohbete özel bildirim ayarları ve sessize alma
• Sohbetleri okunmadı veya okundu şeklinde işaretleme
• Eklenmiş birçok ifade (emoji). Ayrıca, bazı ifadelere dokunarak ve basılı tutarak farklı renk seçebilirsiniz.
• Kişi kartı aldığınızda şimdi hızlıca mesaj gönderebilir veya WhatsApp'ı varsa bu kişileri kaydedebilirsiniz
• Ayarlar > Sohbetler ve Aramalar'dan WhatsApp aramaları sırasındaki veri kullanımını azaltma





eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[27,13 Mb]
WhatsApp-Messenger.apk
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst